Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Τρίτης 2/1

Με  5 αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής αρχίζει την Τρίτη 2/1 η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague για το 2024 και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (19:45, Novasports 2): Χωρίς τους Μέτεκαν Μπίρσεν και τον Ραούλ Νέτο θα παραταχθούν οι Τούρκοι, ενώ αμφίβολος παραμένει ο  Τάιλερ Ντόρσεϊ. Από την άλλη αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μίτροβιτς εκ μέρους της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ζάλγκιρις - Άλμπα Βερολίνου (20:00, Novasports 4): Εκ μέρους των Λιθουανών θα απουσιάσει ο Άρνας Μπουτκεβίτσιους, ενώ από τους Γερμανούς ο Μάρκους Έρικσον. Τέλος, αμφίβολοι εκ μέρους της Άλμπα παραμένουν οι Γκάμπριελ Πρόσιντα, Ζίγκα Ζάμαρ, Λουίς Ολίντε και Κρέσιμιρ Νίκιτς.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μονακό (21:05, Novasports 5): Από τους Ισραηλινούς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γουέιντ Μπάλντουιν και Τζος Νίμπο. Από την άλλη εκ μέρους της γαλλικής ομάδας θα απουσιάσει ο Τζόρνταν Λόιντ ενώ αμφίβολος παραμένει η συμμετοχή του Τέρι Ταρπέι.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prine): Από τη μια ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης ενώ από την άλλη ο Έτορε Μεσίνα θα παρατάξει την ιταλική ομάδα χωρίς τους Λο, Μίροτιτς, Σιλντς και Ρίτσι.

Παρτίζαν - Βιλερμπάν (21:45, Novasports Start): Από την Παρτιζάν θα απουσιάσει ο Αβράμοβιτς ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι ΛεΝτέι, Σμάιλαγκιτς και Τριφούνοβιτς. Από την άλλη η γαλλική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Νάντο Ντε Κολό.