Skip to main content

Φενέρμπαχτσε – Στρέφει την προσοχή της στον Τρινκιέρι μετά το «όχι» του Γιασικεβίτσιους

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Φενέρμπαχτσε, με την διοίκηση της τουρκικής ομάδας να στρέφει την προσοχή της στον Αντρέα Τρινκιέρι, μετά την… πόρτα που δέχθηκε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το… γυαλί ανάμεσα σε Ιτούδη και Φενέρ έχει ραγίσει εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, σημαντικό ρόλο στην απόφαση των διοικούντων της ομάδας έπαιξαν, τόσο τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με τελευταία την ήττα από την… αποδεκατισμένη Εφές, για το πρωτάθλημα Τουρκίας, αλλά και η πρόσφατη περιπέτεια που είχε ο Δημήτρης Ιτούδης με γείτονα του, η οποία «βοήθησε» στο να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα εις βάρος του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ιτούδη, η Φενέρ στράφηκε αρχικά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, μετά την αποδέσμευση του το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός προπονητής, όμως, δεν εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική να αναλάβει τα ηνία των Τούρκων, με αποτέλεσμα αυτοί να στραφούν στον Αντρέα Τρινκιέρι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θετική εξέλιξη στις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά, αυτή τη στιγμή ο Ιταλός προπονητής εμφανίζεται ο επικρατέστερος να αναλάβει το τιμόνι της Φενέρμπαχτσε.