Skip to main content

Πεναρόγια: «Δεν ανησυχώ, είμαι ήρεμος σχετικά με το αν θα απολυθώ ή όχι»

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Χοάν Πεναρόγια στον πάγκο της Μπασκόνια μετά τις συνεχόμενες ήττες και κακές εμφανίσεις της ομάδας του, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Liga Endesa.

Μετά  την  εντός  έδρας  ήττα  της  ομάδας  των  Βάσκων  έναντι  της  Μάλαγα  , ο  Ισπανός  προπονητής  στη  συνέντευξη  τύπου  δήλωσε  πως  δεν  ανησυχεί  για  το μέλλον  του.

Αναλυτικά  όσα  ανέφερε :

« Δεν ανησυχώ, είμαι ήρεμος σχετικά με το αν θα απολυθώ ή όχι. Η ομάδα πρέπει να είναι πιο σταθερή. Το λέω επειδή δουλεύω με ένα σπουδαίο γκρουπ από παίκτες. Αν με ένοιαζε κάθε κριτική, τότε θα κρεμιόμουν από ένα δέντρο.

Είμαστε ακόμη στον Οκτώβριο και η σεζόν έχει μόλις αρχίσει. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου. Αν έχετε έρθει σήμερα για την κηδεία μου, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είμαι αρκετά ήσυχος αυτή τη στιγμή.

Η επικοινωνία μου με τους παίκτες είναι εξαιρετική. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε η δική μου κηδεία, ούτε της Μπασκόνια. Αν οι ήττες δεν επηρεάζουν τους παίκτες τώρα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ»