Skip to main content

Ομπράντοβιτς: «Πολιτικά πρόσωπα και μέλη της εκκλησίας άσκησαν πίεση στον Μίροτιτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο σερβικό Τύπο όπου και σημείωσε ότι τόσο η εκκλησία, όσο και πολιτικά πρόσωπα άσκησαν πίεση στον Νίκολα Μίροτιτς προκειμένου να μην πάει στην Παρτιζάν. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος προπονητής στο «Nedeljnik»:

«Κάποια πολιτικά πρόσωπα και μέλη της Εκκλησίας άσκησαν πίεση πάνω του και τελικά δεν ήρθε στην ομάδα μας. Έπειτα από αρκετές μέρες επικοινωνίας που είχε η ομάδα και εγώ προσωπικά μαζί του, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "κόουτς έρχομαι στη Παρτίζαν". Το μόνο που έμενε εκείνη τη στιγμή ήταν η υπογραφή των εγγράφων που θα ολοκλήρωνε την αποδέσμευσή του με τη Μπαρτσελόνα και μέχρι να συμβεί αυτό απλώς και εμείς και εκείνος περιμέναμε. 

Η αναμονή αυτή όμως, άλλαξε τα δεδομένα. Διότι, κατά τη διάρκειά της άλλαξε άποψη. Τον ρώτησα ποιος είναι ο λόγος και μου είπε ότι νιώθει πίεση. Του απάντησα πως όλοι νοιώθουμε πίεση και ότι αυτά τα πράγματα είναι μέρος της δουλειάς μας και του εξήγησα πως μπορεί να τα διαχειριστεί. Η πίεση αυτή προήλθε από πολιτικά πρόσωπα και από κύκλους της Εκκλησίας. Έτσι μου είπε. Δέχθηκε συγκεκριμένα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που δεν τα κατονόμασε,σε μένα τουλάχιστον, και αποφάσισε να μην κάνει αυτό το βήμα. Αυτά ξέρω για την ιστορία αυτή και μπορεί να σας τα επιβεβαιώσει και ο ίδιος».