Skip to main content

Μπραζντέικις: «Θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του» (vid)

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε ο Ίγκνας Μπραζντέικις, με τον Λιθουανό γκαρντ / φόργουορντ να μιλά στην κάμερα του OlympiacosBC, στο πλαίσιο της Media Day της ομάδας, για τις πρώτες του εντυπώσεις, ενώ έδωσε και ένα μήνυμα στους φίλους των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά:

Ίγκι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

«Ναι, σίγουρα έγιναν γρήγορα. Και οι δύο ομάδες ήμασταν στην Κύπρο την ίδια στιγμή κι έτσι έπρεπε να τα βρούμε πραγματικά πολύ γρήγορα. Είμαι χαρούμενος που έκανα αυτή την κίνηση και είμαι αλήθεια πολύ χαρούμενος που είμαι στην Αθήνα τώρα».

Πρώτη προπόνηση, πρώτες εντυπώσεις.

«Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν εκτός για μερικές εβδομάδες και ήρθα εδώ όπου έκανα βάρη και ατομική προπόνηση, το πιέσαμε πολύ σκληρά, οπότε είμαι ευγνώμων γι αυτό και ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι ως τώρα».

Στέκεσαι μπροστά από τις θέσεις των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Ένα μήνυμα γι αυτούς. Τους ξέρεις σαν αντίπαλους, τώρα θα είναι υποστηρικτές σου.

«Η αγάπη που έχω πάρει ως τώρα μέσα από τα social media και τα μηνύματα είναι σπουδαία και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θα δώσω στον οργανισμό του Ολυμπιακού την καρδιά και την ψυχή μου. Είμαι ενθουσιασμένος να το κάνω».