Skip to main content

Καμπάτσο: "Σαν το σπίτι μου η Μαδρίτη, δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρήματα"

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο.

Σε δηλώσεις του στο Basquet Plus ο Αργεντινός γκαρντ τόνισε πως δεν μέτρησαν για εκείνον οι καλύτερες οικονομικά προτάσεις και πως μόνη προτεραιότητά του ήταν να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Επιπλέον, αναφέρηκε και στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που θα αντιμετωπίσει στους Μαδριλένους, λέγοντας πως είναι απολύτως λογικές για το μέγεθος του συλλόγου.

Αναλυτικά ο δηλώσεις του:

"Δεν πρόκειται να γίνω ανόητος, αλλά οι αποφάσεις μου δεν θα βασίζονται κυρίως στα χρήματα. Έβαλα πολλά περισσότερα πράγματα στη ζυγαριά. Τα χρήματα είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι ο κύριο.

Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Μαδρίτη, έχω πολλά πράγματα που συνδέονται με τη Ρεάλ -εντός και εκτός γηπέδου- και ένιωσα ότι ήταν το μέρος όπου έπρεπε να προσπαθήσω να βρεθώ. Είχα και άλλες καλύτερες προσφορές, αλλά νομίζω ότι στο υπόλοιπο κομμάτι υπήρχαν πιο θετικά πράγματα για τη Μαδρίτη. Τελικά, δεν αμφισβήτησα για την απόφασή μου ούτε δευτερόλεπτο.

Όταν μιλάμε για τη Ρεάλ, πάντα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για το καλύτερο. Να κερδίζεις τίτλους. Αυτή είναι η ευθύνη και η πίεση του να παίζεις για τη Ρεάλ. Η ομάδα προέρχεται από την κατάκτηση της Euroleague, αλλά όταν ξεκινά μια σεζόν βάζεις τον ίδιο στόχο με την προηγούμενη. Έχω σούπερ κίνητρο αλλά και άγχος και θέλω να είμαι εκεί. Η διαδικασία προσαρμογής δεν θα είναι δύσκολη".