Skip to main content

Μίροτιτς: Η δήλωση του προπονητή Βουγιόσεβιτς...και η απάντηση του Ρασνάτοβιτς

 Το σίριαλ για την υπογραφή του Νίκολα Μίροτιτς συνεχίζεται και μετά την ακύρωση της συμφωνίας του με την Παρτιζάν.

 Ο πρώην προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς σχολίασε την ακύρωση της μεταγραφ΄΄ης του Νίκολα Μίροτιτς στην Παρτιζάν ανέφερε στο MaxBet Sport ότι:  "Τι είπε εκείνος που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα αυτά είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου τότε.

Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός, πιστός άνθρωπος. Βοήθησε με πολλούς τρόπους. Άπλωσε το χέρι του στους ανθρώπους της Παρτιζάν, μάλλον μη γνωρίζοντας τι κατάσταση είναι εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους. Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν".

Ο γνωστός Σέρβος ατζέντης, Μίσκο Ρασνάτοβιτς απάντησε με ανάρτηση του στα social media, υπογραμμίζοντας ότι: "Έχοντας άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ΟΚΚ Βελιγραδίου, οφείλω να διαψεύσω τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και να ενημερώσω πως κανένας από τον σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει και συγκεκριμένα απειλήσει τον Νίκολα Μίροτιτς".

Δείτε το σχετικό tweet: