Skip to main content

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θεωρεί Μονακό και Αρμάνι τους ιδανικούς προορισμούς για Μίροτιτς

Για το «καυτό» θέμα του Νίκολα Μίροτιτς μίλησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα, με συνέντευξη που παραχώρησε στην  Mundo Deportivo.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών δεν δίστασε να πει πως ο ιδανικότερος προορισμός του Μαυροβούνιου φόργουορντ θα ήταν είτε η Μονακό είτε η Αρμάνι Μιλάνο.

"Δεν έχει λυθεί. Είναι σοβαρό θέμα. Είναι ένα συμβόλαιο που έγινε τότε. Το έχουμε κληρονομήσει και είναι μη βιώσιμο. Ο Νίκολα μας έχει δώσει πολλά, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε τον ατζέντη του να καταλάβει, ότι αν πάει στη Μονακό ή στη Μίλανο, θα έχει καλό ρεκόρ. Όμως είναι ένα θωρακισμένο συμβόλαιο και είναι πολύ περίπλοκο",  ήταν τα λόγια του Λαπόρτα για τον Μίροτιτς, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε:

Για τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ: "Ξέρω ότι το δουλεύουν. Δεν σημαίνει ότι θα έρθουν και οι δύο. Μπορεί όμως να έρθουν και οι δύο. Είναι δύο παίκτες επιπέδου NBA. Ο ένας ήταν ο MVP στο EuroBasket με την Εθνική Ισπανίας. Είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας και είμαι ενθουσιασμένος να φέρνουμε τέτοιους παίκτες, αλλά και να βγάζουμε παίκτες από τις υποδομές μας".

Για τον Ρούμπιο: "Είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάστηκε. Δεν ήθελα να εμπλακώ πολύ στις συζητήσεις, γιατί αυτά είναι δουλειά των επαγγελματιών. Το σχολίασε και ο ίδιος. Για να μην μου έχουν πει κάτι, είναι επειδή δεν μιλάνε πια για αυτό το θέμα".