Skip to main content

Μονακό: Αδειάζει τα ταμεία της για Μίροτιτς

Η… σφαγή για την πολυπόθητη υπογραφή του Νίκολα Μίροτιτς, σε περίπτωση, φυσικά, αποδέσμευσης του από την Μπαρτσελόνα, συνεχίζεται.

Την ώρα που ο ίδιος… καθαρίζει φασολάκια (!), αρκετές ομάδες της Euroleague… σπάνε τον κουμπαρά τους, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Μαυρονβούνιο φόργουορντ.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωση Μίροτιτς, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει και αυτός στο… κόλπο τις τελευταίες ώρες. Παράλληλα, τις δικές τους ελπίδες θέλουν να εξαντλήσουν Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν και Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και η Μονακό, με τους Μονεγάσκους, μάλιστα, να ετοιμάζονται να… πληρώσουν σε χρυσάφι το βάρος του παίκτη.

Έτσι, ακούγεται πως η ομάδα από το Πριγκιπάτο επέστρεψε στην διεκδίκηση του παίκτη, με νέα βελτιωμένη πρόταση που ξεπερνά τα 7 εκ ευρώ, για συμβόλαιο διετούς διάρκειας!

Ο ίδιος ο Μίροτιτς, από την στιγμή που υπάρχει ακόμα ο… βραχνάς Μπαρτσελόνα, κρατά αναγκαστικά κλειστά τα χαρτιά του, όμως μόλις έρθει το περιβόητο… διαζύγιο με τους Καταλανούς, τότε αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.