Skip to main content

Ο Ερνανγκόμεθ εξετάζει την επιστροφή του στην ACB, η Ρεάλ έχει τα δικαιώματα του παίκτη

Θέμα χρόνου φαίνεται πως θεωρείται η επιστροφή του Γουίλι Ερνανγκόμεθ στα ευρωπαϊκά γήπεδα, μετά και την τελευταία κίνηση του Ισπανού σέντερ.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος άσος κατέθεσε τα χαρτιά του στην ACB, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα την επερχόμενη σεζόν, σε περίπτωση που αποφασίσει να… επαναπατριστεί.

Με την εξέλιξη αυτή «χαμογελά» η Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά σε περίπτωση που χάσουν τον Ταβάρες για χάρη του ΝΒΑ,  καθώς οι Καστιγιάνοι διατηρούν τα δικαιώματα του παίκτη, όταν εκείνος έφυγε το 2016 για τις ΗΠΑ.

Αυτό σημαίνει πως η Ρεάλ μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε ισπανική πρόταση έχει στα χέρια του ο Ερνανγκόμεθ, ώστε να τον ντύσει και πάλι στα λευκά. Όποια ομάδα της Liga Endesa ενδιαφέρεται για τον MVP του Eurobasket 2022, έχει 13 ημέρες περιθώριο να καταθέσει την πρόταση της, με την Ρεάλ να έχει επιπλέον πέντε ημέρες για να κάνει την δική της κίνηση.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει για οποιαδήποτε πρόταση έχει ο παίκτης από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς για την περίπτωση του φαίνεται πως ενδιαφέρονται τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Φενέρμπαχτσε.