Skip to main content

Είπε το «ναι» στην Μπαρτσελόνα ο Πάντερ

Η Βαρκελώνη θα είναι ο νέος σταθμός του Κέβιν Πάντερ, καθώς ο Αμερικανός είπε «όχι» στις άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του, ανάμεσα τους και αυτή του Παναθηναϊκού και αποφάσισε να φορέσει την «μπλαουγκράνα» φανέλα.

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν ένα από τα πλέον… καυτά ονόματα του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού, με τον Αμερικανό γκαρντ να εξαργυρώνει με αυτόν τον τρόπο την εκπληκτική σεζόν που έκανε με την φανέλα της Παρτιζάν (16.1 πόντοι, 2.1 ριμπάουντ,  2.5 ασίστ,  1 κλέψιμο) , που τον έχρισαν πρωταθλητή Αδριατικής Λίγκας και 40’ μακριά από το Final Four του Κάουνας.

Ο Πάντερ είχε ξεκαθαρίσει πως θα εξετάσεις τις προτάσεις που είχε στα χέρια του αμέσως μετά το φινάλε των υποχρεώσεων του με την Παρτιζάν. Ανάμεσα τους και αυτή του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αμερικανός «μπόμπερ» ήταν ο βασικός στόχος των «πράσινων» για την περιφέρεια τους.

Τελικά ο Πάντερ αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του Παναθηναϊκού καθώς και των άλλων ομάδων και να δεχτεί αυτή της Μπαρτσελόνα. Έτσι, από την νέα σεζόν ο Αμερικανός γίνεται… Καταλανός.

Όσον αφορά το «τριφύλλι», μετά την αρνητική τροπή στην υπόθεση Πάντερ στρέφει την προσοχή του στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, το μέλλον του οποίου φαντάζει αβέβαιο στην Φενέρμπαχτσε.