Skip to main content

Ναβάρο: «Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην παραμονή Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα»

Η παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα έχει περάσει από 1000 κύματα κατά την διάρκεια της σεζόν. Ο Λιθουανός προπονητής, όμως, ολοκλήρωσε ως πρωταθλητής την σεζόν, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, με δηλώσεις του να εμφανίζεται αισιόδοξος, αναφορικά με το μέλλον.  

"Το συμβόλαιο του Γιασικεβίτσιους ολοκληρώνεται και θέλουμε να συνεχίσει να είναι ο προπονητής μας" ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού διευθυντή των Καταλανών, για να προσθέσει:

"Ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές και αν το πρότζεκ είναι καλό - και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλό - θα τον ενημερώσουμε. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην παραμονή του στην Μπαρτσελόνα. Ο Γιασικεβίτσιους καταλαβαίνει απόλυτα τον σύλλογο. Όπως όλοι ξέρουν, θα υπάρξουν μειώσεις σε όλα τα επίπεδα και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα που μπορούμε. Και θα τα καταφέρουμε. Την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε, χωρίς αμφιβολία. Θα φροντίσω εγώ για αυτό. Είμαι χαρούμενος με το πώς κλείσαμε την σεζόν και δουλεύουμε ήδη πολύ σκληρά για την επόμενη σεζόν".