Skip to main content

Ρεάλ Μ. – Απίθανη η συμμετοχή του Πουαριέ στο Final Four του Κάουνας

Ο Γκερσόν Γιαμπουσελέ θα απουσιάσει, λόγω τιμωρίας, από το Final Four του Κάουνας, με την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, όπως όλα δείχνουν, να ταξιδεύει με ακόμα μία σημαντική απουσία, για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της Euroleague.

Ο λόγος για τον Βενσάν Πουαριέ, η συμμετοχή του οποίου φαντάζει κάτι παραπάνω από αμφίβολη, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Τσους Ματέο, κατά την διάρκεια της media day των Καστιγιάνων.

"Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε δύναμη και ενέργεια. Ξέρουμε ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Κατα 99% δεν θα παίξει ο Πουαριέ. Ο Χεζόνια και ο Εντιαγέ έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν στο 4 απέναντι στον Μίροτιτς. Επίσης, μπορεί να βάλουμε τον Κορνελί ή τον Ρούντι, που το έχουν ξανακάνει. Ο Έλι (Εντιαγέ) ήταν πολύ καλός στο Game 5 με την Παρτίζαν, εκπλήρωσε και με το παραπάνω το ρόλο του κόντρα στον ΛεΝτέι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Μάριο, για τον τρόπο που δουλεύει και το πνεύμα του.  Είμαστε κοντά στον στόχο, αλλά και μακριά. Πιο κοντά από πριν πάντως. Προερχόμαστε από κάτι όμορφο. Μας έδωσε μεγάλη τόνωση στο ηθικό η επιστροφή από το 0-2. Ονειρευόμαστε να βρεθούμε στον τελικό, πρώτα όμως πρέπει να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα'", ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της «Βασίλισσας».