Skip to main content

Μπιτς: «Για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό θα χρειαστούμε την καλύτερη αμυντική απόδοση της σεζόν»

Μέσω του προσωπικού του blog στο esake.gr, ο Μπο Μπιτς μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (7/2, 17:00), ενώ διήγηθηκε και ένα περιστατικό που του συνέβη.

 

Αναλυτικά:

«Αγώνας Νο15, εναντίον του Παναθηναϊκού, 7/2/2021

Καλώς ήλθατε ξανά στο #BeechBlog! Επιτρέψτε μου να σας πω μια ιστορία. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, ολοκληρώνοντας το πενταήμερο ταξίδι μας στην Αθήνα, ήταν αργά το βράδυ, οπότε πήγα αμέσως για ύπνο.

Το επόμενο πρωί, όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το μπάνιο και στην τουαλέτα, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε νερό στο σπίτι. Ήταν κάτι περίεργο. Δεν μπορούσα να πλύνω τα χέρια μου. Μην ανησυχείτε όμως, έχω απολυμαντικό χεριών και το χρησιμοποίησα αμέσως!

Το πρόβλημα λύθηκε την επόμενη μέρα, μπόρεσα να χρησιμοποιήσω ξανά τρεχούμενο νερό, αλλά μπορώ να πω ότι η χρήση του μπάνιου χωρίς νερό ήταν μία εντελώς νέα πρόκληση, καθώς έπρεπε κάθε φορά να κατεβαίνω κάτω για να πάρω νερό με έναν κουβά.

Ταυτόχρονα δεν ήταν δυνατό να πλύνω τα πιάτα, αλλά αυτό μάλλον ήταν μία καλή δικαιολογία για να μην το κάνω. Όλα τώρα είναι φυσιολογικά, δεν συνέβη κάτι σε αυτές τις λίγες ημέρες, οπότε πάμε στο μπάσκετ…

Την Κυριακή παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μετά τους εκτός έδρας αγώνες μας με την ΑΕΚ και το Λαύριο την περασμένη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο και το μέγεθος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε εμάς.

Θα είναι μια εξαιρετική δοκιμασία για να δούμε πώς θα επιστρέψουμε σαν ομάδα μετά από τις δύο ήττες που προηγήθηκαν. Για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα χρειαστούμε την καλύτερη αμυντική απόδοση της σεζόν!

Ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας: Ραντεβού με το επόμενο #BeechBlog, την επόμενη εβδομάδα στην «Έκδοση του Αγίου Βαλεντίνου»!