Skip to main content

Βατούνιν: «Εμπιστοσύνη στον Ιτούδη, τήρησε τον λόγο του» (pic)

O Aντρέι Βατούνιν παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «eurodevotion» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Ιτούδη, τον οποίο αποθέωσε.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και για το γεγονός πως ο Έλληνας κόουτς του είχε υποσχεθεί ότι θα είναι υπερήφανοι για την ρωσική ομάδα, τηρώντας την υπόσχεση του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω πει πολλές φορές πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Ο Δημήτρης υποσχέθηκε πως θα είμαστε περήφανοι για την ΤΣΣΚΑ και τήρησε το λόγο του. Τον εκτιμώ γιατί πέρα από πολύ καλός προπονητής είναι ειλικρινής και ευθύς τύπος. Δεν θα μιλήσει πίσω από την πλάτη σου και θα σου ευθέως τι τον απασχολεί. 

Ο Δημήτρης ζει για τα συμφέροντα της ΤΣΣΚΑ και σκέφτεται διαρκώς το μπάσκετ, κάτι που βοηθά όλους εμάς να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Είναι σκληρός προπονητής, αλλά ταυτόχρονα επικοινωνεί καλά με τους παίκτες. Είναι σημαντικό να έχεις τη σωστή σχέση μαζί τους, να είσαι ξεκάθαρος μαζί τους. Πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση απέναντι σε αυτή τη γενιά των παικτών».