Skip to main content

FIBA: Τρεις Έλληνες υποψήφιοι για την dream team της εικοσαετίας (pic)

Ψηφοφορία για την ανάδειξη της "Dream Team" των ευρωπαϊκών παρκέ (2000-2020) ξεκίνησε η FIBA, με τους γκαρντ να...παίρνουν το βάπτισμα του πυρός. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι Έλληνες.

Η ...ατζέντα της FIBA ζαλίζει αν δει κανείς τους υποψήφιους και αναλογιστεί τι έχουν κάνει (και άλλοι κάνουν ακόμα). Οι καλύτεροι παίκτες από το 2000 μέχρι τώρα, είναι υποψήφιοι και ο κόσμος καλείται να ψηφίσει, αρχής γενομένης από σήμερα (27/7) με τους γκαρντ. Τεράστια ονόματα και φυσικά ανάμεσα τους είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ευρώπη (σε διασυλλογικό επίπεδο), Βασίλης Σπανούλης, ενώ ακολουθούν τόσο ο Θοδωρής Παπαλουκάς όσο και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η υπόλοιπη λίστα των υποψηφίων απαρτίζεται από τους Αλέξι Σβεντ,  Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Γκόραν Ντράγκιτς,  Λούκα Ντόντσιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νάντο Ντε Κολό,  Μίλος Τεόντοσιτς, Τόνι Πάρκερ και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η ψηφοφορία για τους γκαρντ θα διαρκέσει ως και τις 2 Αυγούστου, ενώ από τις 3 έως τις 9 του ίδιου μήνα θα γίνει η ψηφοφορία για τους φόργουορντ και τους σέντερ. Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει έως τρεις γκαρντ,

Μπορείτε να μπείτε και να ψηφίστε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/EuroBasket/photos/a.1436978166524083/2623815771173644/?type=3