Skip to main content

Η ανίκανη ΕΟΚ έκανε πάλι το θαύμα της

Εστάλησαν το μεσημέρι στις ομάδες της Α2 οι προκηρύξεις συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδας. Στο άρθρο 6 της προκήρυξης αναγράφεται ότι συμφώνησαν οι ομάδες στο να μη συμμετέχει κοινοτικός παίκτης στο ρόστερ τους για τη σεζόν 2020-21 λόγω COVID-19!

Οι ομάδες δηλαδή συμφώνησαν να υποβαθμίσουν το ίδιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα! Το θέμα είναι βέβαια ότι οι ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο, αλλά οι «επιστήμονες» της ΕΟΚ έτσι κατάλαβαν κι έτσι αποφάσισαν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Την περασμένη εβδομάδα, μια επιτροπή από ομάδες της Α2 ζήτησε και συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας προκειμένου να μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους και τη σκέψη τους για το νέο πρωτάθλημα και το μέλλον της κατηγορίας.

Στη συζήτηση ακούστηκε κι αυτό το ενδεχόμενο. Να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής κοινοτικοί παίκτες στο επόμενο πρωτάθλημα. Συζητήθηκαν όμως και πολλά ακόμα όπως πληρωμή οδοιπορικών από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία, πληρωμή εξόδων αγώνων από την Ομοσπονδία (πήγαν να πάθουν έμφραγμα οι παράγοντες της ΕΟΚ) και πολλά ακόμα. Συζητήθηκαν όμως και δεν αποφασίστηκε τίποτα. Πρώτον γιατί οι τέσσερις εκπρόσωποι των ομάδων δεν είχαν νομιμοποιηθεί να συμφωνήσουν σε τίποτα και δεύτερον γιατί οι ομάδες δεν έχουν ρόλο στις αποφάσεις της ΕΟΚ.

Η Ομοσπονδία λοιπόν σε μια ακόμα πρωτοφανή της ενέργεια για να εξυπηρετήσει Σωματεία που είναι ΠΙΣΤΑ σ’ αυτή, αποφάσισε κάτι τέτοιο και για να καλυφτεί έγραψε στην προκήρυξη ότι το αποφάσισαν τα Σωματεία.

Μια ακόμα αδιανόητη απόφαση από μια ανίκανη διοίκηση.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος