Skip to main content

Η Μακάμπι διαψεύδει για Γουίλμπεκιν και Αρμάνι (pic)

Ισπανική ιστοσελίδα έγραψε ότι η Αρμάνι Μιλάνο εξετάζει την περίπτωση του Σκότι Γουίλμπεκιν, καθώς η Μακάμπι δεν μπορεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της, με τους Ισραηλινούς να σπέυδουν να διαψεύσουν!

Οι Ισραηλινοί ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό γκαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια, κανείς όμως δεν μπορούσε να προβλέψει την πανδημία και τις επιπτώσεις της εκείνη τη στιγμή και τα σενάρια για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ισπανικό encestando.es, η Αρμάνι περιμένει στη... γωνία σε περίπτωση που η Μακάμπι δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του.

Η «ομάδα του Λαού» αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, καθώς έχει χάσει σημαντικά έσοδα από τη διακοπή και τα εισιτήρια, ενώ πρόσφατα, προχώρησε σε πάγωμα των συμβολαίων των παικτών, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και επικοινώνησαν με τον Μπερτομέου ώστε να ακυρωθεί η απόφαση της διοίκησης! Οι Ισπανοί αναφέρουν μάλιστα ότι Γουίλμπεκιν και Αρμάνι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και η ιταλική ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να κλείσουν τον παίκτη.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, ο επίσημος λογαριασμός της Μακάμπι στο Twitter απάντησε στο ισπανικό δημοσίευμα με ένα λιτό «Λάθος» διαψεύδοντας έτσι την είδηση.