Skip to main content

Αταμάν: "Βιλντόσα και Αντετοκούνμπο δεν θα είναι έτοιμοι για τη Βιλερμπάν, ίσως είναι με τον Ολυμπιακό"

Για τα νεώτερα σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών του Αντετοκούνμπο και του Βιλντόσα μίλησε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του , αναφέροντας πως οι δυο παίκτες δύσκολα  θα δώσουν το παρών με την Βιλερμπάν , ενώ θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των πρασίνων στις δηλώσεις του ανέφερε την ικανοποίησή του σχετικά με την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό , ενώ αποκάλυψε για το πότε θα δώσουν παρόν οι τραυματίες Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα.

Αναλυτικά όσα δ΄΄ηλωσε:

"Νομίζω πως με εξαίρεση τα αμυντικά λάθη της πρώτης περιόδου παίξαμε καλό μπάσκετ. Τα ποσοστά ευστοχίας μας ήταν πολύ καλά, τόσο στα δίποντα (69%), όσο και στα τρίποντα (47%). Δεν είναι εύκολο να δώσεις κίνητρο στην ομάδα μετά από μία μεγάλη νίκη στην EuroLeague, όμως μετά την πρώτη περίοδο αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι. Μοιράσαμε τα λεπτά ώστε να παίξουν όλοι και είδα επίσης ότι μοιράστηκε το σκορ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι πρωταθλήματος για εμάς.

Όχι, νομίζω πως ούτε ο Βιλντόσα, ούτε ο Αντετοκούνμπο θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Ίσως να είναι και οι δύο έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό".