Skip to main content

Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Αταμάν για το γεγονός πως ο αγώνας έγινε Δευτέρα

Με τον ΕΣΑΚΕ ήταν εκνευρισμένος ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου για το γεγονός πως η διεξαγωγή του αγώνα προγραμματίστηκε στις 17:00 της Δευτέρας.

Έξαλλος και εκνευρισμένος ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα τη ομάδας του επί του Άρη , με τον Τούρκο να τα "βάζει" με την διοργανώτρια αρχή του ΕΣΑΚΕ για το γεγονός πως όρισε τον αγώνα νωρ΄ις το απόγευμα της Δευτέρας με συνέπεια η ομάδα του να μην έχει την κατάλληλη όρεξη και ενέργεια στο να ανταπεξέρθουν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έχω μια ερώτηση για όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Στην Ευρώπη, σε κάθε επαγγελματική λίγκα, ξέρετε κάποιον αγώνα να γίνεται στις 17:00 της Δευτέρας, εργάσιμης ημέρας; Είναι γελοίο. Ήρθαμε από διαβολοβδομάδα και παίξαμε στις 17:00. Πώς να συγκεντρωθούν οι παίκτες σου σε ένα ματς πρωταθλήματος; Βάζεις 25 και 30 εκατομμύρια επένδυση και σε βάζουν να παίξεις στις 17:00 της Δευτέρας. Δεν έχεις έτσι πλεονέκτημα έδρας, δεν έχεις χρόνο για να προετοιμαστείς.

 
Όλα ήταν άθλια σήμερα, οι παίκτες, οι προπονητές κι εγώ, οι διαιτητές ήταν απαράδεκτοι. Χάσαμε τον αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους αποφάσισαν να γίνει αυτός ο αγώνας στις 17:00 της Δευτέρας. Ας μου πει κάποιος γιατί παίξαμε στις 17:00, σε εργάσιμη ημέρα, αυτόν τον αγώνα".