Skip to main content

Αταμάν: «Καλαϊτζάκης και Μαντζούκας χρειάζεται να βοηθούν περισσότερο σε τέτοιους αγώνες»

Τα… βέλη του προς τους Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα πέταξε ο Εργκίν Αταμάν, με δηλώσεις του αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα της Ρόδου. Ο Τούρκος προπονητής υποστήριξε πως οι παίκτες του οφείλουν να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα παιχνίδια, ενώ τους προειδοποίησε πως την Δευτέρα (27/11) τους περιμένει αρκετή προπόνηση.

"Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Το πρόβλημα ήταν με τους νεαρούς παίκτες. Στην EuroLeague δεν παίρνουν πολλά λεπτά, οπότε πρέπει να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Καλαϊτζάκης και ο Μαντζούκας πρέπει να παίζουν. Δεν γίνεται να βάζω τον Σλούκα και τον Μήτογλου 30 λεπτά (σσ. σε τέτοια ματς). Αυτό είναι το πιο δύσκολο και το πιο σημαντικό λάθος.  Αύριο θα κάνουν πολλή προπόνηση, γιατί χρειάζονται να βοηθούν περισσότερο σε τέτοιου είδους αγώνες. Στην EuroLeague, μπαίνουν, βάζουν δύο σουτ, αλλά εκεί έχω αρκετούς παίκτες στο ρόστερ. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειαζόμαστε τη συνεισφορά τους για να παίξουμε καλό μπάσκετ", ήταν τα λόγια του Αταμάν, ενώ λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου, πρόσθεσε:  

"Κάναμε πολλά λάθη στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα. ενώ βρισκόμασταν μπροστά με 15 πόντους και δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Κερδίσαμε με 3 πόντους τελικά. Μετά την EuroLeague ένα τέτοιο παιχνίδι είναι επικίνδυνο. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ιδίως οι παίκτες που δεν αγωνίζονται για πολλά λεπτά στην Ευρώπη".