Skip to main content

Ντε Σόουζα:"Ευγνώμων που βρίσκομαι στον Άρη"

Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα βρέθηκε στο Nick Galis Hall και παραχώρησε δηλώσεις, μιλώντας για την απόφαση του να μετακινηθεί στον Άρη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι ευγνώμων αλλά και ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται να βρίσκομαι στον Αρη και την Θεσσαλονίκη." 

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με το γαλλικό: "Η διαφορά που παρατηρώ στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη είναι οι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο. Παρόλο που ήταν ένα φιλικό παιχνίδι το χθεσινο είναι τρελό το κλίμα που υπήρχε και το πόσο δυνατά και με πάθος ο κόσμος στήριζε την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευγνώμων για την δεύτερη μου χρονιά ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας".

Για τον λόγο που επέλεξε τον ΑΡΗ Midea: "Ο Αρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Σαν άνθρωπος στη ζωή μου λατρεύω και δεν φοβάμαι τα ρίσκα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα έιπα πως θέλω να είμαι ο κορυφαίος των "κιτρινόμαυρων". Εντυπωσιάστηκα από την ιστορία του Αρη και τα πρωταθλήματα που έχει η ομάδα, αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα να είμαι εδώ φέτος. 

Είμαι ένας ομαδικός παίκτης, παίζω για όλους και δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής με επέλεξε και θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω".