Skip to main content

Ο διεθνής Τύπος γράφει για την συνάντηση Αντετοκούνμπο - Σπανούλη (pics)

Ο δις MVP του ΝΒΑ συνομίλησε με τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, Βασίλη Σπανούλη, από τον οποίο πήρε δύο υπογεγραμμένες φανέλες, με το ραντεβού των κορυφαίων να έχει διεθνή αντίκτυπο.

Χαρακτηριστική η δημοσίευση της «Mundo Deportivo» που στέκεται στα λόγια του Γιάννη πως ο Σπανούλης είναι για την Ευρώπη, ότι ο Κόμπι  Μπράιαντ για το ΝΒΑ και στο ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακου έδωσε δύο υπογεγραμμένες φανέλες στον MVP του ΝΒΑ.

Screenshot 2020 11 21 VÍDEO Antetokounmpo sobre Spanoulis Es para Europa lo que fue Kobe para la NBA

 

 

 Αντίστοιχο και το σχόλιο του «TV6 News» που γράφει για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του ΣΕΦ ανάμεσα στους δύο αστέρες, με τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν φανέλες και κοπλιμέντα.

Screenshot 1

Το συναπάντημα Αντετοκούνμπο Σπανούλη έκανε εντύπωση και στους Τούρκους και συγκεκριμένα στο «Fanatik Basket», με το τουρκικό Μέσο να γράφει «Δύο σπουδαίοι αστέρες του ελληνικού μπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Βασίλης Σπανούλης, συναντήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την έδρα του Ολυμπιακού».

https://twitter.com/fanatik_basket/status/1329803874627178497

 Μάλιστα, τα νέα για το ραντεβού των δύο κορυφαίων έφτασαν μέχρι την Βραζιλία, με το «EuroLeagueBRA» να τιτιβίζει: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, είπε στους προπονητές της ομάδας, οι οποίοι τον συνοδεύουν στην Ελλάδα για τον Σπανούλη: «Ξέρετε ποιος είναι αυτός; Είναι ένας θρύλος. Είναι ο Κόμπι της Ευρώπης. Είναι ο καλύτερος εδώ και πολλά χρόνια».