Skip to main content

Καλαμπάκος: «Δεν ταιριάζει το μπινελίκι σε μια ομάδα που δεν σου έχει δώσει δικαίωμα»

Ο κόουτς Καλαμπάκος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ελευθερούπολής οπού επικράτησε εντός έδρας με 90-85, στάθηκε στο... κακό φεγγάρι της δικής του ομάδας, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του για τον τρόπο που εξέδρα αντιμετώπισε τον Χαρίλαο Τρικούπη
 
 
Ο κόουτς Ντίνος Καλαμπάκος ανέφερε αρχικά ότι: "Καταρχήν, να πω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή της Ελευθερούπολης. Νομίζω ότι με βάση την εικόνα, δίκαια κέρδισαν. Ήταν πολύ καλοί, πολύ προσγειωμένοι, πολύ προσηλωμένοι και τακτικά νομίζω ήταν πάρα πολύ καλοί. Παίζουν καλά, κάνουν τις νίκες που θέλουν, είναι ευχάριστο να βλέπεις τέτοιες ομάδες. Εμείς από την άλλη, είχαμε "ναυάγιο" στο πρώτο ημίχρονο, ότι είχαμε σχεδιάσει δεν πέτυχε. Μετά κάναμε εναν μεγάλο αγώνα δρόμου, αλλά όταν χάνεις με +20 μετά είναι δύσκολο να προλάβεις. Σχετικά με τα δικά μας, δεν είμαστε καλά, δεν παίζουμε καλά. Προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να δούμε τι έχει γίνει. Πως θα τελειώσει η χρονιά και πώς θα γίνει τελικά όλη αυτή η ιστορία. Να ξαναπώ συγχαρητήρια σε όλους και κάνω ένα παράπονο. Εμείς είμαστε μια ομάδα, η οποία έχουμε περάσει και δεν ενοχλήσαμε κανέναν. Είναι το δεύτερο γήπεδο που μας έχουν τρελάνει στο μπινελίκι. Δεν έχει κανένα λόγο, δεν νομίζω να έχουμε αφήσει κανένα στίγμα περνώντας σε όποια διαδρομή έχει κάνει αυτή η ομάδα. Νομίζω ότι εμείς παντού έχουμε φίλους. Γιατί και με τον κόουτς έχω άριστες σχέσεις, δεν υπάρχει λόγος και νομίζω ότι είναι χωρίς λόγο. Όλο αυτό το μπινελίκι που τρώμε, δεν έχει νόημα. Έχουμε ομάδα που είμαστε κύριοι στο γήπεδο μας, τους φιλοξενούμενους τους προσέχουμε όσο γίνεται όπως μας προσέξαν. Δεν λέω κάτι ούτε για την διοίκηση, ούτε για τον κόουτς, ούτε για τίποτα. Απλώς, για "κανίβαλους" καταλαβαίνω ότι η βλακεία είναι ανίκητη, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να έχεις και λόγο γιατί είσαι βλάκας. Δηλαδή πρέπει να έχεις λόγο που βρίζεις μια ομάδα, που από το πέρασμα της δεν έχει ενοχλήσει κανέναν. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν, δεν έχει ενοχλήσει η ομάδα κανέναν, όποιος έχει φύγει από την ομάδα είναι πληρωμένος. Έχουμε έρθει από ένα μεγάλο "τροχαίο", γιατί δεν περιμέναμε να πέσουμε έτσι όπως πέσαμε. Αλλά και προσπαθούμε τώρα που δεν είμαστε καλοί, να μην είμαστε κατίνες και να είμαστε με το κεφάλι ψηλά. Και αυτοί είμαστε, αυτά μπορούμε, αυτά κάναμε. Τι να κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε αν μπορούμε. Δεν ταιριάζει το μπινελίκι σε μια ομάδα που δεν σου έχει δώσει δικαίωμα. Δεν ήρθε κανείς στο Μεσολόγγι, δεν τον ενόχλησε κανείς στο Μεσολόγγι, πέρασε καλά στο Μεσολόγγι, όπως περνάμε τις περισσότερες φορές με τις ομάδες και τις διοικήσεις εκεί που παμε. Δηλαδή η φιλοξενία εδώ ήταν άριστη, τι το θέλεις το κερασάκι το ρημάδι, ήταν χωρίς λόγο".
 
Οι άνθρωποι της ομάδας από την Ελευθερούπολη απάντησαν ότι: "Εμείς σαν επίσημος ΓΣΕ τα καταδικάζουμε όλα αυτά".
 
Ο κόουτς Ντίνος Καλαμπάκος συνέχισε λέγοντας ότι: "Ρε παιδί μου, εγώ θέλω να πω να βρίζεις κάποιον που αξίζει τον κόπο. Αν δεν σου έχει κάνει κάτι, είσαι κάφρος. Απλά είσαι κάφρος. Δεν έχουμε ενοχλήσει κανέναν. Περάσαμε και με αξιοπρέπεια και με σεβασμό ότι έχει κάνει αυτή η ομάδα. Μικρό κύκλο, μεγάλο κύκλο, πέντε χρόνια στα τοπικά. Δεν έχει ενοχλήσει άνθρωπο, τι στο καλό πια". 
 
 
Στην ερώτηση σχετικά με την έλλειψη ρυθμού, ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη ανέφερε ότι: "Παιδιά ξέχωρα από αυτά, δεν είμαστε αυτήν την στιγμή καλοί. Δεν είμαστε καλοί, όλα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες. Φτιάξαμε μια ομάδα για να κάνει πράγματα, αυτήν την στιγμή η ομάδα μπουσουλάει, δεν μπορεί καν να περπατήσει. Και αυτή η ομάδα πρέπει σε κάποιο χρονικό διάστημα να τρέξει. Δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εχω μάθει να είμαι και έντιμος για αυτά που λέμε και σε αυτά που κάνουμε. Αυτήν την στιγμή η ομάδα δεν περπατάει καλά. Λείπουν τα παιχνίδι, θέλαμε να βρούμε ρυθμό από τα παιχνίδια, ήρθαν τα παιδιά της Καβάλας μας κερδίσανε σχεδόν εύκολα και εδώ χάσαμε εύκολα. Αν εξαιρέσουμε κάποια σημεία, αλλά χάσαμε εύκολα. Και χίλια μπράβο στην ομάδα και στον κόουτς".