Skip to main content

Ο Αμύντας δεν θέλει ξένους, αλλά συμφώνησε με διεθνείς με την εθνική Αλβανίας

Το σήριαλ με τον κοινοτικό στην Α2 συνεχίζεται και το νέο επεισόδιο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο για όσους ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην Ομοσπονδία.

Ο Αμύντας έστειλε σήμερα mail στην ΕΟΚ και στις υπόλοιπες ομάδες και σε ρόλο «αρχηγού» τις καλεί να αλλάξουν απόφαση για ένα καλύτερο ελληνικό μπάσκετ. Στο mail του «αρχηγού της Α2» Ζούπα (έτσι τον αποκαλεί ο Βασιλακόπουλος στις συνεργάτες του), αναφέρεται ότι δεν μπορεί να ζητάνε οι ομάδες οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία, να δηλώνουν ερασιτεχνικά σωματεία και να συζητάμε να υπάρξει κοινοτικός παίκτης.

Και αναγράφει στο mail του το ιστορικό σωματείο του Αμύντα: «Ο Σύλλογός μας από την αρχή, μαζί με τις αλλαγές που στείλαμε στο υπόμνημα που θα αποστέλλονταν περαιτέρω εξέλιξη τους».

Και το διαβάζει κάποιους αυτό και λέει ΜΠΡΑΒΟ που ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ. Διαβάζει όμως και ρεπορτάζ του περασμένου μήνα που λένε ότι ο Αμύντας συμφώνησε στην επιστροφή του δικού τους παιδιού Αντριάνο Τοπάλλι ,    ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ορέστη Μπέλη, αμφότεροι διεθνείς με την εθνική Αλβανίας και αρχίζει και ζαλίζεται. Τελικά ο Αμύντας είναι υπέρ των Ελλήνων παικτών ή υπέρ των ξένων; Ξέρουν τι θέλουν ή μπερδεύτηκαν;

Ο Αμύντας είναι υπέρ των παικτών που μπορούν να παίξουν στην Εθνική Ελλάδας ή όχι; Γιατί στην ΕΟΚ κατηγορούν τον Ολυμπιακό για τον Ποκουσέφσκι και τον Βεζένκοφ.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος