Skip to main content

Ιτούδης: «Ο Σενγκέλια έδειξε τεράστια επιθυμία να έρθει στην ΤΣΣΚΑ»

Ο Τόκο Σενγκέλια ανήκει, πλέον, στο έμψυχο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δημήτρη Ιτούδη, με δηλώσεις του, να μην κρύβει την ικανοποίηση του για την σπουδαία μεταγραφική κίνηση της ομάδας του.

«Θεωρώ πως κάναμε μια εξαιρετική μεταγραφή, γι’ αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο, Αντρέι Βατούτιν, και του ιδιοκτήτες μας. Επίσης συγχαίρω τον Τόκο, γιατί έδειξε τεράστια επιθυμία να έρθει στην ΤΣΣΚΑ. Ήταν στο ραντάρ μας εδώ και πολλά χρόνια και επιτέλους είχαμε τη δυνατότητα να κάμνουμε την κίνηση. Ελπίζω μαζί με τους άλλους παίκτες να μας βοηθήσει να παραμείνουμε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης», τόνισε ο Έλληνας προπονητής, για να προσθέσει::

«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά στο γήπεδο, πολύ ανταγωνιστικός και βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία. Τον καλωσορίζω στην ομάδα και του εύχομαι η επιθυμία και η ποιότητά του να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας. Οι φίλαθλοί μας είναι χαρούμενοι για την μεταγραφή του και θεωρώ πως βλέπουν την αποφασιστικότητα του κλαμπ να δημιουργήσουν μια ομάδα-νικήτρια. Πιστεύω πως θα συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και να έρχονται όλο και περισσότεροι, εφόσον το επιτρέψουν και οι συνθήκες».