Skip to main content

Φράι: «Ο Τζόρνταν είχε να κάνει μόνο μια δουλειά, να σκοράρει!»

Η πλειοψηφία των φίλων του ΝΒΑ ψηφίζει Μάικλ Τζόρνταν ως τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία, ειδικά μετά και την προβολή του «The Last Dance», όμως υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν πως ο «MJ» βρίσκεται στο νούμερο 2.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τσάνινγκ Φράι, ο οποίος υποστήριξε πως ο «Air» δεν μπορεί να είναι καλύτερος του Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς το παιχνίδι του είναι… μονόπλευρο!

"Δεν θα πω ψέματα, ήμουν οπαδός του, αλλά δεν ήταν ποτέ ο Μάικλ Τζόρνταν στην κορυφή της λίστας μου, για τους κορυφαίους όλων των εποχών. Για μένα, ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι πάνω από τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν μπορούν τα πρωταθλήματα να είναι το μοναδικό θέμα που λαμβάνει κάποιος υπόψιν, γιατί έτσι ο Μπιλ Ράσελ είναι πάνω απ' όλους. Οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλες παραμέτρους. Το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό. Είχε να κάνει μόνο μία δουλειά: να σκοράρει. Το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, ήταν εκπληκτικός. Αλλά δεν πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει τότε (στα 90s) θα είχε αποτέλεσμα τώρα. Οι παίκτες δεν θα ήθελα να να παίξουν μαζί του", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φράι!