Skip to main content

Ερμής Σχηματαρίου: Πρώτος ξένος ο Γιοβάνοβιτς

Κάτοικος Σχηματαρίου θα είναι την νέα σεζόν ο Στέβαν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Ερμής ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου φόργουορντ / σέντερ.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέβαν Γιοβάνοβιτς, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Στέβαν, γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 2001, έχει καταγωγή από τη Σερβία, έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται τόσο στη θέση του power forward, όσο και σε αυτή του center. Κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ο Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΚΚ Βρσατς στην Α2 Εθνική κατηγορία της Σερβίας και είχε κατά μέσο όρο 6.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ, αποτελώντας σημαντικό μέλος της ομάδας στην καλή της πορεία στο πρωτάθλημα. Στο παρελθόν, ο Στέβαν αγωνίστηκε και στην Ζντράβλιε Λέσκοβατς, με την οποία μέτρησε 9.9 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1.0 ασίστ τη σεζόν 2022-23 στην ίδια διοργάνωση.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Στέβαν ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ερμή Σχηματαρίου. Έχω ακούσει πολλά θετικά πράγματα για τα πάντα εκεί και πραγματικά ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή και ελπίζω να πετύχουμε μερικά πολύ σπουδαία πράγματα μαζί!».

Καλωσορίζουμε τον Στέβαν στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».