Skip to main content

Παπανικολάου:«Ο στόχος του Ψυχικού είναι η παραμονή στην Elite League»

Το Ψυχικό των 8 παικτών επικράτησε με σπουδαία ανατροπή από το -15 απέναντι στον Μίλωνα με 76-73, για την 24η αγωνιστική της Elite League. Ένας εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης και ο μοναδικός center του Ψυχικού μετά την απουσία του Διαμαντάκου, Νίκος Παπανικολάου, μίλησε στον σπουδαστή του Cmp Sports, Άγγελο Μοίρο, για την τεράστια ανατροπή και την σπουδαιότητα της νίκης. 

Αναλυτικά ο πολύπειρος παίκτης του Ψυχικού, δήλωσε:    

Για την σπουδαία ανατροπή και τους πολλούς τραυματισμούς όλη την χρονιά:  «Οι συνθήκες στην ομάδα αυτή την χρονιά είναι πρωτόγνωρες, με τόσους τραυματισμούς που έχουμε. Όλη την σεζόν δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και όσοι παίζουμε δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτό κάναμε και τώρα, συνεχίσαμε, παλέψαμε και με κάποια κρίσιμα σουτ που μπήκαν, πήραμε αυτήν την σπουδαία νίκη με ανατροπή.»

Τον στόχο της ομάδας για την φετινή σεζόν και για την κρίσιμη αναμέτρηση με το Μεσολόγγι:  «Ο στόχος είναι η παραμονή στην Elite League, αποφεύγοντας τον απευθείας υποβιβασμό και  παλεύοντας στα play out. Στην συνέχεια, έχουμε δύσκολα παιχνίδια και κάθε αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Με τόσους τραυματισμούς που έχει η ομάδα, θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να προετοιμαστούμε για τις επόμενες αναμετρήσεις. Την προσεχή εβδομάδα παίζουμε με το Μεσολόγγι, που είναι ένα κομβικό παιχνίδι και αν το κερδίσουμε θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία η σημερινή μας νίκη.»