Skip to main content

Πανερυθραϊκός: «Απολύτως κατακριτέα η ενέργεια του Καλλιανιώτη, ζητάμε συγνώμη» (vid)

Η αναμέτρηση του Παπάγου με τον Πανερυθραϊκού, που βρήκε νικητές τους «Στρατηγούς» με 80-74, στιγματίστηκε από την αντιαθλητική ενέργεια του Τάσου Καλλιανιώτη, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να κτυπά εκτός φάσης τον Σανδραμάνη, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

 

Ο Πανερυθραϊκός, με ανακοίνωση του, πήρε θέση πάνω στο θέμα, ζητώντας συγνώμη για την ενέργεια του παίκτη του, τονίζοντας πως ο σύλλογος έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον αθλητή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ είναι ένας σύλλογος, που πάντοτε με τη στάση του επιδιώκει να προβάλει τα αθλητικά ιδεώδη και ουδέποτε στο παρελθόν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά στελεχών του στα ελληνικά παρκέ.

Για το λόγο αυτό, τονίζουμε πως η ενέργεια του αθλητή μας, Τάσου Καλλιανιώτη, στην αναμέτρηση με τον Παπάγου για τη 12η αγωνιστική της Elite League, είναι εκτός αθλητικού πλαισίου και απολύτως κατακριτέα.

Ο σύλλογός μας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον αθλητή του και ζητά συγγνώμη για αυτή την ενέργειά του και χωρίς να προβάλει καμία δικαιολογία.