Skip to main content

Ψυχικό: Ενίσχυση με Μιχαλούτσο και Μπερκ

Το Ψυχικό ανακοίνωσε την απόκτηση του Αϊζάια Μπέρκ και του Ιωάννη Μιχαλούτσου, για την νέα σεζόν στην Elite League.

Αναλυτικά:

«-Η Α.Ε.Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Ιωάννη Μιχαλούτσο και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της.

Ο 26χρονος φόργουορντ είναι γεννημένος στις 09/01/1997 και έχει ύψος 2,00. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αμαρουσίου και με 7.0 πόντους, 3.0 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς στα 35 παιχνίδια που αγωνίστηκε, είχε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας των Βορείων προαστίων στην BASKET LEAGUE.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και σε ηλικία 15 ετών πήγε στην Ισπανία και αγωνίστηκε για 3 χρόνια με την ομάδα της Λούγο.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ το 2015 στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 που έγινε στο Βόλο.

Γιάννη καλώς ήρθες!

-Η Α.Ε.Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό αθλητή Isaiah Burke (Αϊζάια Μπέρκ) και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της.

Ο Αϊζάια Μπέρκ γεννήθηκε στις 31/01/2000 (23 ετών) στο Μπόουι του Μέριλαντ (Bowie -Maryland). Έχει ύψος 1.85, αγωνίζεται ως combo guard, και αποφοίτησε από το κολέγιο MORGAN STATE BEARS. Τη σεζόν 2022-23 σαν Senior πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, έχοντας 18.8 πόντους 2.4 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μ.ο. και ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της περιφέρειας( MEAC) του κολλεγίου του.

Isaiah, καλώς ήρθες».