Skip to main content

Πανερυθραϊκός: Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη εβδομάδα του 31ου Navarino Basketball Summer Camp

Ο Πανερυθραικός ενημέρωσε για το όλα όσα έγιναν στην πρώτη εβδομάδα του 31ου Navarino Basketball Summer Camp.

Αναλυτικά:

Η αρχή ενός συναρπαστικού μήνα για τους νεαρούς αθλητές μας!

Το 31ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού άνοιξε τις πύλες του την εβδομάδα 19-23 Ιουνίου, εγκαινιάζοντας ένα μήνα γεμάτο μπάσκετ για αθλητές ηλικίας 6-18 ετών, που έχουν την ευκαιρία να μάθουν δίπλα στους καλύτερους τα μυστικά του αθλήματος και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, ατομικές και ομαδικές.

Με επικεφαλής για ακόμη μια φορά τον προπονητή της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνο του αναπτυξιακού προγράμματος του Πανερυθραϊκού, Δημήτρη Χουχουλή, οι νεαροί αθλητές μας έκαναν την αρχή σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, με τους πιο μικρούς να αποκτούν μια πρώτη επαφή με τα βασικά του μπάσκετ και τους πιο μεγάλους να εξελίσσουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι τους, ώστε να εμφανιστούν ακόμη πιο έτοιμοι και πλήρεις στην νέα σεζόν, μέσα από τα πρωινά και τα απογευματινά τμήματα, που είχε προγραμματίσει ο σύλλογός μας για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων.

Η πρώτη εβδομάδα (19-23/6) κύλησε με απόλυτη επιτυχία για τους νεαρούς αθλητές κάθε ηλικίας, με πολύ παιχνίδι και εκπλήξεις. Στο τέλος της εβδομάδας αυτής σημειώθηκε και μια ιδιαίτερη επίσκεψη στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», καθώς στην Νέα Ερυθραία βρέθηκε ο Δημήτρης Ροζολής, άμεσος συνεργάτης του γυμναστή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Ανδρέα Γκατζούλη, ο οποίος με πολλή όρεξη συζήτησε με τα παιδιά, που συμμετέχουν στο Summer Camp.

Ο Δημήτρης Ροζολής απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την καθημερινότητα ενός αθλητή και το ρόλο του σε μια ομάδα, όπως και τη σημασία της εκγύμνασης για να μπορέσει να αποδώσει στο υψηλότερο επίπεδο. Στο τέλος, ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και η ομάδα μας τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, δίνοντάς του αναμνηστικά δώρα μέσω της υπεύθυνης Marketing & Sponsorship, Φωτεινής Λαγού. Με την ευκαιρία αυτή, ο Πανερυθραϊκός ευχαριστεί τον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του Δημήτρη Ροζολή σε ένα Summer Camp, όπου ο πήχης τίθεται συνέχεια όλο και πιο ψηλά.

Η εξαιρετική αυτή αρχή του 31ου Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού δείχνει πως έχει… ανοίξει την όρεξη για τη συνέχεια, με τη δεύτερη εβδομάδα (26-30/6) να προμηνύεται ακόμη πιο συναρπαστική για τους νεαρούς μας αθλητές!

IMAGINE, BELIEVE, ACHIEVE!