Skip to main content

Η κατάπτωση... χορηγίας δεν μαζεύεται με καμία ανακοίνωση

Ο Ακάλυπτος γράφει για τις δύο μεσημεριανές ανακοινώσεις που ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά μιας ομάδας και δεν μαζεύονται με καμία ανακοίνωση

Μερικές φορές, οι καλύτερες απαντήσεις στα λόγια είναι οι πράξεις. Και όσες κουβέντες κι αν γράφεις ή ξεστομίζεις ρίχνοντας και λάσπη στον ανεμιστήρα, τελικά η αλήθεια δεν επιτρέπει να χαρείς.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σειρά από κείμενα που έχουν συγκεκριμένο στόχο και κατεύθυνση. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν, οι "φωτογραφίες" των ενόχων βγαίνουν  προς τα έξω, αλλά υπό το φόβο της δικαιοσύνης έχουν φίλτρο και δεν έχουν λεζάντα. Να μην φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα, αλλά να καταλαβαίνουν οι μυημένοι.

Όμως την ίδια ώρα δύο ανακοινώσεις που έγιναν ουσιαστικά ταυτόχρονα, δίχως να έχουν όμως καμία σχέση μεταξύ τους, ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Όχι απαραίτητα για τη συμμετοχή ή όχι στο πρωτάθλημα για μια ομάδα, αλλά για το ταμείο της.

Από τη μία τα 125.000 ευρώ θα κάνουν φτερά, από την άλλη ο μεγάλος χορηγός που υποτίθεται θα έδινε όνομα στο γήπεδο και θα έδινε τη μεγάλη λύση, κατέληξε αλλού. Και όχι όπου κι όπου. Εκεί που μέχρι πριν από λίγο έπεφτε η λάσπη.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος