Skip to main content

Δεν είναι όλα κρούσματα (vid)

Ο Ακάλυπτος εξηγεί γιατί «δεν είναι όλα κρούσματα» και από το Σάββατο σας ταξιδεύει στην Τετάρτη....

Το πρόβλημα με το εργαστήριο φαίνεται πως εμφανίστηκε ξανά και ταλαιπώρησε μεγάλη - στο όνομα - ομάδα μπάσκετ. Γιατί λέγεται και μπορεί να επισημοποιηθεί κατά κάποιον τρόπο την Τετάρτη το μεσημέρι ότι ο κακός χαμός που έγινε πριν από λίγες μέρες, ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Ξέχωρα από το γεγονός ότι κακώς ζητήθηκε αναβολή μιας και δεν υπήρχε καν ο τυπικός λόγος, αφού με ένα κρούσμα δεν γίνεται να μην διεξαχθεί ένας αγώνας ακόμα και στην Α1, προέκυψε και νέο στοιχείο. Και όπως έλεγαν και φώναζαν κάποιοι που είχαν διαδηλώσει στους δρόμους πριν από λίγο καιρό κατά των μέτρων, «δεν είναι όλα κρούσματα».

Γιατί ρε παιδί λάθη γίνονται και σφάλματα κάνουνε. Στα εργαστήρια όπως είπαμε. Κι έτσι η ιστοριούλα που πήρε διαστάσεις με σκοπό τη νίκη πρόκριση, μοιάζει με παραμυθάκι. Για να δούμε αν θα προκύψουν και στοιχεία και θα έρθει και καμιά συγνώμη προσεχώς.

Α, μια και μιλάμε για παραμυθάκια. Κυκλοφόρησε ότι ο Κουζέλογλου φεύγει από τον Ηρακλή και πηγαίνει στον Προμηθέα. Δεν ισχύει με τίποτα, κάποιος προσπαθεί να κάνει τα δικά του. Προς Λαύριο οδεύει ο παίκτης, εκτός απροόπτου. Που, είπαμε, δεν είναι ο Προμηθέας.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος