Skip to main content

Κρστιτς για τα επεισόδια στο Ελλάδα – Σερβία «Αυτό που έγινε ήταν ντροπιαστικό και άξιζα ό, τι έπαθα» (vid)

Ο Νέναντ Κρστιτς ήταν πρωταγωνιστής στο ντροπιαστικό σκηνικό της 19ης Αυγούστου 2010 και στο… ξύλο στο φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την Σερβία, για το τουρνουά «Ακρόπολις», όταν και κτύπησε πισώπλατα τον Σχορτσανίτη και πέταξε καρέκλα (!) στον Μπουρούση.

Ο παλαίμαχος Σέρβος σέντερ, μιλώντας σε podcast θυμήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό, αποκαλύπτωντας πως του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή!

"Η κατάσταση φαινόταν να εκτονώνεται, αλλά ξαφνικά ο Κέσελ χτύπησε τον Τσαρτσαρή στο σαγόνι και... αυτό ήταν. Μετά κατέβηκε ο Μπιέλιτσα από την εξέδρα και κάποιο αντικείμενο έπεσε πάνω μου. Κατά την άποψή μου υπήρχε λάθος στην οργάνωση του αγώνα, δεν υπήρχαν αστυνομικοί στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι κάποιος, αλλά θα ήταν έστω εκεί", ήταν το αρχικό σχόλιο του Κρστιτς, για να προσθέσει:

"Λίγος κόσμος το ξέρει, αλλά μετά έγιναν επεισόδια και στην φυσούνα, στα αποδυτήριά μας και στο ξενοδοχείο. Μου πήραν το διαβατήριο, τέθηκα υπό κράτηση και χρειάστηκε να πάω στην Πρεσβεία για κατάθεση. Δεν ήθελα όμως να κάνω κάποια δήλωση του στυλ 'ως αρχηγός της ομάδας μπήκα κρατητήριο, αλλά τι θα γινόταν αν ήμουν Αμερικανός;' Αυτό που έγινε πάντως ήταν ντροπιαστικό και άξιζα ότι έπαθα. Αργότερα καταδικάστηκα σε τρία χρόνια με αναστολή, κάτι που σήμαινε ότι δεν μπορούσα να δημιουργήσω πρόβλημα όταν ήμουν στην Ελλάδα".