Skip to main content

Β' Εθνική - Ανακοίνωσε την πρόσληψη Ζαφειρούδη ο Λεύκιππος Ξάνθης

Με τον Γιώργο Ζαφειρούδη στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Λεύκιππος Ξάνθης, με το γνωστό Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας από τη Βόρεια Ελλάδα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ξανθιωτών:

«Εντυπωσιακή Κίνηση με την Πρόσληψη Γιώργου Ζαφειρούδη !

 

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είναι υπερήφανος να ανακοινώσει μια εκπληκτική προσθήκη στο δυναμικό του. Το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με έναν από τους πιο έμπειρους, επιτυχημένους και αναγνωρισμένους προπονητές μπάσκετ, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας μας.

 

Ο νέος μας προπονητής, Γιώργος Ζαφειρούδης, φέρει μαζί του μια εντυπωσιακή πορεία επιτυχιών και αναγνωρίσεων. Έχοντας προπονήσει με επιτυχία σε Εθνικές κατηγορίες και σε κορυφαίες ομάδες, αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον κόσμο του μπάσκετ.

 

Με την άφιξη του Γιώργου Ζαφειρούδη, η ομάδα μας αναμένεται να αναπτύξει νέες δυνατότητες και ταλέντα, προωθώντας την ανταγωνιστικότητα και το επίπεδο του αθλήματος στην περιοχή μας. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της προπονητικής φιλοσοφίας της ομάδας μας, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη των παικτών μας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ πιστεύει ότι με τη προσθήκη του Γιώργου Ζαφειρούδη θα ανοίξει μια νέα εποχή για την ομάδα μας και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

 

Η αγωνιστική περίοδος 2023-2024 αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα με την καθοδήγηση του νέου προπονητή μας»!