Skip to main content

Κρομμύδας: «Μετά από πέντε αξέχαστα χρόνια, δεν θα συνεχίσω στην Αναγέννηση Καρδίτσας»

Παρελθόν από το τιμόνι της Αναγέννησης Καρδίτσας αποτελεί ο Βασίλης Κρομμύδας, με τον Έλληνα προπονητή να ανακοινώνει, μέσω των social media, την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας, μετά από πέντε χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ο πόνος του χωρισμού δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη χαρά της συνάντησης ξανά (Charles Dickens).

Μετα απο πέντε αξέχαστα χρόνια και απο τα τοπικά της Θεσαλίας μέχρι την Β Εθνικη ήρθε η στιγμή που δεν θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά στην κιτρινομαυρη Θεά.

Θέλω μέσα απο την καρδιά μου να πω ενα τεράστιο ευχαριστώ σε ολους τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας ολα αυτα τα χρονια που εμπιστευτηκαν το τιμόνι της ομάδας στα χέρια μου,με την ελπιδα να νιωθουν διακαιωμενοι !!!

Θέλω να πω ενα ακόμη πιο μεγαλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και φυσικά στους παικτες ολα αυτα τα χρονια γιατι χωρίς αυτούς η ομάδα θα ηταν ακόμη στο τοπικο και ειναι πολυ εύκολο να είσαι καλός προπονητης οταν εχεις τους παικταραδες που είχα εγώ!!!

Τιποτα δεν θα ειχε γινει ομως αν δεν είχαμε αυτον τον κοσμο που ηταν απλα το Α κ το Ω της καθε προσπαθειας μας !!!!

Ζητω συγνώμη σε ολους οσους στεναχωρησα η αδικησα ολα αυτα τα χρονια αλλα σίγουρα δεν εγινε κατι με τέτοιο σκοπο.

Εβρισα,φώναξα,απαιτησα,στεναχωρησα,αδικησα αλλα να είστε σιγουροι οτι δουλεψα ατελείωτες ωρες για την ομάδα με ψυχή με παθος με αχορταγη ορεξη ...δουλεψα ...προσπαθησα ..ξανά και ξανά προσπαθησα .....

Ο πόνος του χωρισμού δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη χαρά της συνάντησης ξανά (Charles Dickens)».