Skip to main content

Παπανικολάου: «Τρομερά συναισθήματα, συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας»

Συνέντευξη στο Web Radio  της ΕΟΚ παραχώρησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, με τον Έλληνα φόργουορντ να υπογραμμίζει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους και πρέπει να συνεχιστεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αθλητής των Πειραιωτών:

Για την όλη προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό: 

«Είναι μια προσπάθεια που συμβαίνει τα τελευταία 2 χρόνια, με πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολλή προσήλωση απ’ όλα τα παιδιά και φυσικά απ’ το προπονητικό staff και όλον τον οργανισμό, ο οποίος προσπαθεί να μάς παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ούτως ώστε να ζούμε όσο πιο επαγγελματικά γίνεται και να ‘χουμε όλα όσα χρειάζεται ένας αθλητής για να ‘ναι καθαρά και μόνο συγκεντρωμένος στην προπόνηση και τη βελτίωσή του».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού εντός παρκέ: 

«Δεν είναι όλα όπως φαίνονται απλά. Θέλει πάρα πολλή δουλειά, πολλή προσπάθεια απ’ όλους. Δεν είναι μόνο το κομμάτι της προπόνησης, είναι πάρα πολλά τα κομμάτια που συντελούν ούτως ώστε μια ομάδα να δουλεύει αρμονικά και καλά. Πρέπει να πείσεις όλους τους ανθρώπους να δουλεύουν στην ίδια «σελίδα», με τον ίδιο στόχο και με σκοπό το καλύτερο για την ομάδα».

Για τους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού: 

«Δε μπορούμε αυτήν τη στιγμή να σταθούμε περισσότερο απ’ όσο πρέπει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, γιατί την Παρασκευή μάς περιμένει η συνέχεια της χρονιάς μας στην Ευρωλίγκα και μετά το πρωτάθλημα. Ο χρόνος για να χαρείς αυτές τις στιγμές είναι πολύ λίγες και θεωρώ πως απ’ τη στιγμή που ετοιμαστήκαμε για το ταξίδι της επιστροφής τελείωσε και όλη αυτή η ωραία κατάσταση που βιώσαμε. Από σήμερα θα μπούμε στο κομμάτι της συγκέντρωσης, γιατί από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, αυτό με τη Βαλένθια εκτός έδρας, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το Final-8: 

«Γενικά η Κρήτη έχει αποδείξει ότι είναι μια τοποθεσία που ξέρει πώς να διοργανώσει τέτοια κομμάτια και πώς να φιλοξενεί τέτοιες πρωτοβουλίες. Ήταν πάρα πολύ όμορφο το πρώτο Final-8 στην Ελλάδα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πιστεύω ότι το θετικό είναι ότι υπάρχει πάρα πολύς χρόνος για βελτίωση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άνθρωποι στην ΕΟΚ, στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλα όσα κάνουν, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουν να το ομορφαίνουν, ώστε να γίνει μια πραγματικά γιορτή του μπάσκετ, με μοναδικό πρωταγωνιστή το μπάσκετ».