Skip to main content

ΚΑΟ Μελισσίων – Με Καλογερόπουλο και την νέα σεζόν

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παντελή Καλογερόπουλο, προχώρησε ο ΚΑΟ Μελισσίων, επιβραβεύοντας τον προπονητή του για την πολύ καλή φετινή πορεία, που έφερε την ομάδα μέχρι τα ημιτελικά των Play Offs της Α2 Γυναικών.

Αναλυτικά :

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας - για 4η συνεχόμενη χρονιά - με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Παντελή Καλογερόπουλο.

Το άκρως επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων ετών, κάτω πλέον από την ομπρέλα του «Melissia 360 Basketball Hive», το οποίο ήρθε να πλαισιώσει το ήδη υπάρχον αναπτυξιακό πρόγραμμα, είναι αυτό στο οποίο θα στηριχθεί στο σύνολό της η γυναικεία πυραμίδα και την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Οργανισμός μεγαλώνει και προχωράει δυναμικά, βελτιώνοντας συνεχώς το πλαίσιο στο οποίο κινείται, βοηθώντας νεαρά κορίτσια με θέληση για δουλειά στην προσπάθειά τους για βελτίωση και εξέλιξη.

Παντελής Καλογερόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια αγωνιστική σεζόν ο σύλλογος εμπιστεύεται, όχι μόνο εμένα, αλλά και το σύνολο του προπονητικού επιτελείου. Το να είσαι κομμάτι αυτής της ομάδας είναι κάτι το μοναδικό που κάνεις έξω από αυτή δεν μπορεί να καταλάβει. Είμαι ευτυχισμένος που για άλλη μια σεζόν θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα ελκυστικό μπάσκετ και να μοιράσουμε χαμόγελα στα παιδιά. Στόχος όλων μας είναι να στηρίξουμε όλο το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας και να είμαστε όλοι μέλη ενός Οργανισμού που δεν σταματά να εξελίσσεται. Μέσα τα κεφάλια λοιπόν, προπόνηση, ταπεινότητα και χαμόγελο.»

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissia Basketball Club (@melissiabc)