Skip to main content

BCL - Το επιτελείο της Βόννης παρακολουθούσε τον πάγκο της Μάλαγα στα time out (vid)

Σάλος έχει ξεσπάσει με το τεχνικό επιτελείο της Βόννης που παρακολουθούσε το αντίστοιχο της Μάλαγα στον ημιτελικό του Final 4 του BCL.  

Πιο συγκεκριμένα, στα τάιμ άουτ οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας είχαν ανοιχτό το laptop τους και παρακολουθούσαν τι μετέδιδε η τηλεόραση για τις οδηγίες που δίνονταν στον πάγκο των Ισπανών προκειμένου να αποσπάσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν. 

Η δήλωση του προπονητή της Βόννης για το γεγονός:

«Το Livetagging που κάνουμε με τους συνεργάτες μου είναι είναι μία η πιο ασφαλής πληροφορία που μπορούμε να έχουμε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Είναι κάτι που όλοι μπορούν να δουν. Για αυτό και έχω ζητήσει από τους συνεργάτες μου να βλέπουν τι μεταδίδεται στην τηλεόραση.

Είναι καλό που μου κάνατε αυτή την ερώτηση γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσει μία συζήτηση. Αν είναι καλό, ή όχι, να δείχνει η τηλεόραση τα πάντα, ακόμα και πολύ δικές μας στιγμές που συμβαίνουν στα time out.

Το ΝΒΑ έχει βρει τη λύση σε αυτό το θέμα και δε δείχνουν live το time out, αλλά το μεταδίδουν αρκετά αργότερα κατόπιν επιλογών που γίνονται. Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει τίποτα live σε τέτοιο επίπεδο.

Από τη στιγμή που όλοι έχουν πρόσβαση να δουν τι γίνεται μέσω της τηλεόρασης, αυτό χρησιμοποιούμε κι εμείς: Εικόνες και ήχο όπου όλοι έχουν πρόσβαση».