Skip to main content

Αταμάν για την Φενέρμπαχτσε και τον Ιτούδη: «Να δούμε ποιος θα τιμωρηθεί τώρα»

Η Εφές επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 97-91, έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον κόουτς Εργκίν Αταμάν να ρίχνει σπόντες τόσο προς την Φενέρμπαχτσε, όσο και για τον ομοσπονδιακό Έλληνα προπονητή των "κίτρινων", Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Τούρκος προπονητής των μπλε υπογράμμισε στις δηλώσεις του για το χρηματικό πρόστιμο ύψους 24 χιλιάδων λιρών που του επιβλήθηκε στο Game 1 της σειράς των ημιτελικών για όλα όσα είχε κάνει εκεί. Στο Game 3 της σειράς, ο κόουτς Ιτούδης αντέδρασε έντονα και διαμαρτυρήθηκε πριν το τέλος του αγώνα για ένα λάθος της γραμματείας στην τελευταία επίθεση της ομάδας του, με τον προπονητή Εργκίν Αταμάν να πετάει το μπαλάκι για αυτό το περιστατικό.


Ο κόουτς Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι: «Στο τέλος του αγώνα δεν υπήρχε ένταση στην πλευρά μας. Πάντα λένε ότι ο Εργκίν Αταμάν δυναμιτίζει το κλίμα. Δεν έκανα τίποτα, αλλά το κλίμα ήταν τεταμένο ξανά. Να δούμε ποιος τα θαλάσσωσε αυτή τη φορά, ποιος θα τιμωρηθεί. Μου επιβλήθηκε πρόστιμο 24 χιλιάδων λιρών μετά το Game 1. Να δούμε τώρα. Κανένα πρόβλημα. Φυσικά δεν είναι ωραίο. Οι οπαδοί της Αναντολού Εφές έχουν έρθει στο προσκήνιο στην Ευρώπη με το fair play τους και απλά με την υποστήριξη που δίνουν στην ομάδα. Τώρα, το βράδυ της Παρασκευής, θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο αυτό το μέρος. Η στήριξη τους στην ομάδα θα συνεχιστε».