Skip to main content

Φενέρμπαχτσε – Φήμες για «διαζύγιο» με Ντόρσεϊ στο τέλος της σεζόν (pic)

Αρκετά σύντομη ίσως αποδειχθεί η θητεία του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Φενέρμπαχτσε, καθώς τιτίβισμα Τούρκου δημοσιογράφου αναφέρει πως είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο «διαζυγίου» στο φινάλε της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Κοράι Γκιουτσλού, με ανάρτηση του στο twitter, αποκαλύπτει τις προθέσεις της Φενέρ να… σπάσει το τριετές συμβόλαιο που την δεσμεύει με τον Έλληνα διεθνή, τον οποίο απέκτησε μόλις πριν από τρεις μήνες.

«Η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να βγει από το συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Δεν αποτελεί επιθυμία της η συνέχιση της συνεργασίας με τον παίκτη τη νέα σεζόν», αναφέρει το… τιτίβισμα του Τούρκου, με τους ιθύνοντες της Φενέρ να μην είναι ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Ντόρσεϊ με την φανέλα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. 

Να θυμίσουμε πως ο Ντόρσεϊ πραγματοποίησε 13 συμμετοχές στην Euroleague με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε, με απολογισμό 9 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Όσον αφορά το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα, ο Έλληνας διεθνής θα πάρει 700.000 ευρώ για την φετινή σεζόν, ενώ προβλέπεται να πάρει 1,5 εκ ευρώ για την σεζόν 2023-24 και 1,6 εκ ευρώ για την σεζόν 2024-25.