Skip to main content

Μπαρτζώκας για το σύνθημα με το όνομα του: «Δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής μου, αλλά αισθάνομαι καλά που συμβαίνει» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού που τον περίμεναν έξω από την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Final Four.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο περιβόητο σύνθημα με το όνομα του, που τραγουδούν οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και την προσπάθεια της ομάδας να μείνει συγκεντρωμένη στον στόχο της.

Αναλυτικά ο Μπαρτζώκας μίλησε:  

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Πάντα είναι ενθουσιώδεις οι φίλοι του Ολυμπιακού και το ίδιο είναι εδώ"

Για το πώς ζει το σύνθημα που έχουν βγάλει οι φίλοι του Ολυμπιακού με το όνομά του: "Δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής μου, αλλά αισθάνομαι καλά που συμβαίνει”.

Για το πώς θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι παίκτες της ομάδας στο Final Four με όλες αυτές τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου: "Μόνο δύο παίκτες ήταν εδώ (σ.σ Παπανικολάου και Βεζένκοβ). Οι υπόλοιποι είναι στο ξενοδοχείο και έχουν την ρουτίνα τους.  Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι τα συνηθισμένα πράγματα. Μία ρουτίνα που έχουμε, προπόνηση, VIDEO. Ζήτησα από τους παίκτες να μην πολυασχολούνται με τον κύκλο τους που είναι εδώ και τα ΜΜΕ. Συγγνώμη που το λέω, αλλά το να μιλάς πάρα πολύ σε δημοσιογράφους, ατζέντηδες που είναι εδώ και κάνουν την δουλειά τους, είναι έξω από το συνηθισμένο και πρέπει να το αποφύγουμε".