Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Η εμπειρία είναι σημαντική για την Euroleague»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 83-65, τονίζοντας ότι πολλοί είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στο Final 4 της Euroleague.

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι: «Ο στόχος μπροστά μας είναι τόσο φωτεινός και σημαντικός που περπατούσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε 11 τρίποντα που πολλά από αυτά ήταν pull up,που σημαίνει δεν είχαμε διάθεση να κουραστούμε. Είναι καλή ομάδα, κυκλοφορεί τη μπάλα καλά, απειλεί απ’ έξω με καλούς σουτέρ, και σε συνδυασμό με τον Ρένφρο, που είναι πολύ καλός ψηλός, βρήκαν ευκαιρίες για να βάλουν 45 πόντους.

Η εμπειρία είναι σημαντική για την Ευρωλίγκα. Πολλοί είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο, πολλά δεν είναι στον έλεγχό σου. Το θέμα είναι να βρεθείς στο Final Four... Σήμερα ξεκουράστηκε ο Σλούκας, είχε μια μικρή ενόχληση από μία γονατιά που έχει φάει. Ξεκουράστηκε και ο Μπλακ, γενικά μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής. Υπήρχε μεγάλο έλλειμμα ενέργειας, κούραση σωματική και πνευματική, υπήρχε ένα άδειασμα γενικά».