Skip to main content

Σπανούλης: «Ήταν ο μεγάλος μας στόχος η τρίτη θέση»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 81-64, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει παίκτες που αγωνίζονται με μεγάλο κίνητρο και μάξιμουμ συγκέντρωση.

Ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι: «Μια ομάδα μπορεί να είναι άστοχη μέσα από την καλή κυκλοφορία, αλλά οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ σε μαρκαρισμένα τρίποντα. Παίξαμε καλή άμυνα, εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο και τώρα πάμε στην έδρα μας να κάνουμε το 3-0».

Για το 5/5 απέναντι στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Δεν τα κοιτάμε αυτά. Εμείς θέλουμε μέσα από τους αγώνες μας να παίρνουμε νίκες με τις καλές μας εμφανίσεις».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης ανέφερε ότι: «Στην αρχή δεν ήμασταν καλοί, όμως στις άλλες τρεις περιόδους παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, μοντέρνο. Είχαμε καλή επικοινωνία και συνεργασίες, κλείσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πάλι εξαιρετικοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωσή τους, δεν είναι το πιο εύκολο να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος η τρίτη θέση και είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι και στο επόμενο ματς.

Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο και απαιτώ μάξιμουμ συγκέντρωση, παλέψαμε σκληρά για να είμαστε εδώ. Φέραμε τον Παναθηναϊκό σε πέντε παιχνίδια, δεν γίνεται εύκολα αυτό. Δεν κάναμε ποτέ πάνω από δύο ήττες συνεχόμενες, πάντα αντιδρούσαμε».