Skip to main content

Ραντάνοβ: «Πάμε στην Θεσσαλονίκη για να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Με στόχο το 2-0 στην σειρά των μικρών τελικών, ταξιδεύει το Περιστέρι στην Θεσσαλονίκη, ενόψει της αναμέτρησης τη Τετάρτης (7/6, 19:15) απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Αλέκσα Ραντάνοβ, με δηλώσεις του να αναφέρεται στα… κλειδιά του αγώνα της Πυλαίας.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε καλοί στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα με πολλές επιλογές στην επίθεση. Μπορεί να σκοράρει αρκετά και πρέπει να τους σταματήσουμε με καλή άμυνα, όπως παίζουμε κάθε φορά προκειμένου να κάνουμε το 2-0» ήταν το αρχικό σχόλιο του άσου του Περιστερίου, για να προσθέσει:

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, σκοράρανε κάποια δύσκολα καλάθια. Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη, με αποτέλεσμα να μην σκοράρουμε ορισμένα ελεύθερα σουτ τα οποία θα έπρεπε να έχουμε βάλει και το παιχνίδι ήταν κλειστό. Αλλά στο τέλος, επειδή πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα μας βοήθησε να κερδίσουμε. Πάμε τώρα στη Θεσσαλονίκη για να δείξουμε ποιοί είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Και να κάνουμε καλύτερη δουλειά απ’ ότι κάναμε στο πρώτο παιχνίδι».