Skip to main content

Οι πρώτες εντυπώσεις από το Summer League (vids)

O “Manolo” αναλύει τα πρώτα παιχνίδια του Λας Βέγκας κι εντοπίζει τους παίκτες που ξεχώρισαν, εξέπληξαν ή απογοήτευσαν.

Μετά από απουσία ενός έτους, το Summer League του Las Vegas, το πιο σημαντικό από τα καλοκαιρινά events, επέστρεψε! Από τις 8 έως τις 17 Αυγούστου, κάθε λογής παίκτες, από top και undrafted rookies, μέχρι βετεράνοι και άλλοι γνωστοί σε εμάς, με αξιόλογη καριέρα εκτός ΝΒΑ, «βάζουν τα δυνατά τους» για να βρουν ένα καλό επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Δεν είναι λίγες οι φορές, που το SL αποτελεί κριτήριο για ομάδες του ΝΒΑ, να προσφέρουν ευκαιρία σε παίκτες, επιβραβεύοντας την καλή απόδοση τους, ενώ και Ευρωπαϊκοί σύλλογοι παραδοσιακά «ρίχνουν δίχτυα» στο Summer League, στέλνοντας αντιπροσώπους, με σκοπό να ανακαλύψουν ταλέντα ή «έτοιμους» παίκτες, που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. 

Ας δούμε τι έγινε τις δύο πρώτες μέρες του φετινού SL και ποιοι παίκτες άφησαν θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις…

Day 1

Την πρώτη μέρα του τουρνουά διεξήχθησαν 7 αγώνες, αντί 8 αρχικά προγραμματισμένων, λόγω ματαίωσης του παιχνιδιού ανάμεσα σε Indiana και Washington, καθώς στην αποστολή των Wizards βρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

STAR PERFORMANCE: Antonio Blakeney (27 pts – 7/7 FT, 7/7 2pts, 2/3 3pts – 1 Reb – 1 Blk)

Το άλλοτε παιδί – θαύμα των Chicago Bulls, ένας scoring guard με έφεση στο iso, είχε πάρει την «κατιούσα» την τελευταία διετία. Το σύντομο πέρασμα του από την Κίνα διαδέχθηκε μια μέτρια παρουσία στην G League πέρυσι, καθώς και μπλεξίματα με το νόμο πρόσφατα. Όμως, η εμφάνιση του στο 1ο παιχνίδι του SL με το Portland, δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή…

ΠΑΙΚΤΗΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Caleb Agada (21 pts – 1/1 FT, 4/12 2pts, 4/10 3pts – 8 Rebs – 5 Asts)

Μετά την περιπέτειά του στην LEB Oro, 2η κατηγορία της Ισπανίας, ο Agada πέρυσι ήταν 1ος σκόρερ στο Ισραήλ με τη Hapoel Beer-Sheva, ενώ έλαβε μέρος με την Εθνική Νιγηρίας στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, αποτελώντας σημαντικό γρανάζι της ομάδας, όσο αγωνίστηκε. Πλέον κυνηγάει το όνειρο του ΝΒΑ, συμμετέχοντας στο SL με το Denver, αλλά ακόμη και αν δεν τα καταφέρει, οι πόρτες της Ευρώπης θα είναι ανοιχτές για αυτόν!

ΠΑΙΚΤΗΣ – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ: Michael Frazier (2 pts – 2/2 FT, 0/5 3pts – 1 Reb – 2 Asts)

Ο Frazier, ένας δυναμικός SG, μετά την ατυχία που είχε με ένα σοβαρό τραυματισμό πριν 4 χρόνια, κατάφερε την τελευταία διετία να «σταθεί ξανά στα πόδια του», φθάνοντας μέχρι το NBA (Houston). Πέρυσι αγωνίστηκε στην G League με τους Delaware Blue Coats, κατακτώντας τη 2η θέση και αφήνοντας υποσχέσεις με το 2-way στυλ παιχνιδιού του. Η πρεμιέρα του όμως στο SL, με το Phoenix, ήταν μέτρια στα 17’ που αγωνίστηκε.

GAMES’ REVIEW

BOSTON vs ATLANTA

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, μεταξύ Celtics και Hawks, ο Payton Pritchard με 23 πόντους και δύο εύστοχες βολές στο φινάλε και ο Romeo Langford, με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ήταν εκείνοι που οδήγησαν τη Βοστώνη στη νίκη με 85 – 83. Οι Κέλτες έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε rookies, όπως ο Ισραηλινός Yam Madar (8 πόντοι σε 16’) και ο Γάλλος Juhann Begarin (νούμερο 45 στο φετινό draft). 

Από την Atlanta, καλύτερος ήταν ο rookie του 1ου γύρου, Jalen Johnson (νούμερο 20), με 20 πόντους, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε ο small forward της Tofas, DeVaughn Akoon – Purcell με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και καλή άμυνα, ένας wing που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός.

TORONTO vs NY

Σε ένα άλλο παιχνίδι, με έντονο Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, το Toronto επικράτησε της ΝΥ με 89 – 79! Καλύτερος για τους νικητές ήταν ο Malachi Flynn με 23 πόντους (4/5 τρίποντα), μαζί με τον εντυπωσιακό rookie Scottie Barnes (νούμερο 4 του φετινού draft), που είχε 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Θετική η παρουσία του Ish Wainright, ο οποίος έχει εξασφαλίσει ήδη θέση στο ρόστερ των Raptors, με 10 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 23’ συμμετοχής. Από τους ηττημένους αγωνίστηκε ελάχιστα ο Vildoza, ενώ ξεχώρισαν οι περσινοί rookies Toppin και Quickley, με 24 και 15 πόντους αντίστοιχα, καθώς και ο φετινός draftee στο νούμερο 58, Jericho Sims, με 12, ο οποίος μάλιστα ήδη υπέγραψε 2-way συμβόλαιο με τους Knicks.

PORTLAND vs CHARLOTTE

Πολύ ενδιαφέρον ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Portland και Charlotte, με τους Trail Blazers να παίρνουν τη νίκη με 93 – 86. Σε ένα ρόστερ με αρκετούς βετεράνους, όπως οι Michael Beasley και Kenneth Faried, ξεχώρισε ο Antonio Blakeney, με 27 πόντους σε μόλις 18’. Από κοντά σε απόδοση ο George King, o 3&D SF της Chemnitz πέρυσι, με 17 πόντους, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει μια value for money επιλογή για τους ερυθρόλευκους, ως back up. Αντίθετα ο Emmanuel Mudiay, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στη συμφωνία με τη Zalgiris, ήταν μέτριος. 

H Charlotte είχε να επιδείξει τον αξιόλογο rookie James Bouknight με 19 πόντους και φυσικά τον LiAngelo Ball με 16. Καλή η παρουσία του Nick Richards με 10 πόντους και 3 ριμπάουντ, ενός center, που αν δεν βρει θέση στο ΝΒΑ, θα ήταν εξαιρετική λύση για ομάδες επιπέδου Euroleague. Ο 23χρονος Λιθουανός forward, Arnoldas Kulboka (Bilbao πέρυσι), αγωνίστηκε 17’ και είχε 3 πόντους.

HOUSTON vs CLEVELAND

Στο παιχνίδι Houston – Cleveland επικράτησαν οι Rockets, με τους rookies Jalen Green (νο 2 του draft) και τον Τούρκο Alperen Sengun να αφήνουν τα διαπιστευτήρια τους, με 23 και 15 πόντους αντίστοιχα. 

Μέτρια απόδοση είχε για το Houston ο Khyri Thomas με 10 πόντους (καιμόλις 1/6 τρίποντα), ο οποίος αν δεν είχε μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο, θα ήταν μια ιντριγκαδόρικη περίπτωση για τον Ολυμπιακό στο 2 – 3. Ο Marcus Foster, με πέρασμα από τον ΠΑΟ πέρυσι, αγωνίστηκε για 21’ με 4 πόντους. 

Από τους ηττημένους, το έτερος πολυδιαφημισμένο lottery pick, Evan Mobley, νούμερο 3 στο φετινό draft, ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, πετυχαίνοντας 12 πόντους, με χαμηλά όμως ποσοστά (6/17 σουτ). Ο Isaac Okoro ξεχώρισε με 17 πόντους, ενώ απογοήτευσε ο εξαιρετικός scorer, Brodric Thomas, με 5 πόντους και 1/10 σουτ. Γενικά, στην πρώτη μέρα φάνηκε ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν ρυθμό και η αποτελεσματικότητά τους από μακρινή απόσταση ήταν χαμηλή…

DETROIT vs OKC

Ντέρμπι είχαμε στον αγώνα OKC – Detroit, όπου τα βλέμματα και εδώ ήταν στραμμένα στη μάχη των top rookies Josh Giddey και Cade Cunningham! Δυστυχώς τα νέα για τον Αυστραλό δεν ήταν ευχάριστα, καθώς στις αρχές της αναμέτρησης τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Η OKC (χωρίς Pokusevski) πήρε τη νίκη με πρωταγωνιστή τον Theo Maledon, με 15 πόντους και 11 ασίστ. Ο sniper Rob Edwards (εκ των κορυφαίων σουτέρ της περσινής G League), σε 14’ έμεινε στους 4 πόντους με 1/6 σουτ. 

Από το Detroit, o Cunningham είχε το όνομα, αλλά ο Saddiq Bey … τη χάρη με 14 πόντους και 6/13 σουτ. Πάντως οι Pistons δεν περίμεναν αυτό το παιχνίδι για να βγάλουν συμπεράσματα για τον Cunningham, το κορυφαίο νούμερο 1 pick των τελευταίων ετών και έναν παίκτη, που μπορεί να αφήσει εποχή! Ο Killian Hayes βγήκε χαμένος στη «Γαλλική μονομαχία», καθώς έμεινε στους 6 πόντους (αλλά με 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ).

DENVER vs MIAMI

Το πιο εύκολο έργο την 1η μέρα του SL είχαν οι Heat, που επικράτησαν των Nuggets με 99 – 79! Με ένα ρόστερ, αποτελούμενο κυρίως από νεαρούς παίκτες, είχαν 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πολλούς πρωταγωνιστές. Ξεχώρισε ο undrafted guard, RJ Nembhard (απόφοιτος του Texas Christian), με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ καλή απόδοση είχε ο sharpshooter Max Strus, με 13 πόντους (3/9 τρίποντα) και ο KZ Okpala. Ο Tyson Carter δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, μήπως τον δούμε με αντίπαλο το Memphis. 

Το Denver είχε πρωταγωνιστή τον Caleb Agada, o οποίος τον τελευταίο χρόνο ανέβασε πολύ τις μετοχές του! Θετική η παρουσία και του SG, Davon Reed, με 15 πόντους (5/8 σουτ), με θητεία στην Ταϊβάν πέρυσι. Αντίθετα, δεν κατάφεραν να προσφέρουν ιδιαίτερα, σε αυτή την πρώτη εμφάνιση στο SL, οι πιο έμπειροι Josh Gray, Zylan Cheatham και Daniel Hamilton. 

LA LAKERS vs PHOENIX

Ο τελευταίος αγώνας της πρώτης μέρας ήταν ντέρμπι, με τους Lakers να παίρνουν τη νίκη με 73 – 72 απέναντι στους Suns, χάρη σε φόλοου του Austin Reaves στο φινάλε, με ανατροπή στην τελευταία περίοδο. Πλην του Reaves, θετική παρουσία είχαν ο undrafted PG Mac McClung, με 10 πόντους (0/4 τρίποντα) και κρίσιμα καλάθια στα τελευταία λεπτά, αλλά και ο center Devontae Cacok με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κοψίματα! 

Το Phoenix εμφανίστηκε με «Ευρωπαϊκή ομάδα», έχοντας πληθώρα παικτών με θητεία στη Γηραιά Ήπειρο, ψάχνοντας να βρει «γεμίσματα» στο ρόστερ του. Καλή απόδοση είχε ο Jaleen Smith (Ludwigsburg) με 13 πόντους, 3 ασίστ και κανένα λάθος σε 24’, αστοχώντας όμως σε μια καθοριστική βολή στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε και ο Καναδός αθλητικός center Kyle Alexander (Fuenlabrada πέρυσι) με 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 μπλοκ. 




Day 2

Τη 2η μέρα του SL (9/8) έγιναν 9 παιχνίδια.

STAR PERFORMANCE: Immanuel Quickley (32 pts – 6/6 FT, 7/9 2pts, 4/12 3pts – 6 Rebs – 4 Asts)

Ο Quickley ήταν ένας από τους X-factors των περσινών Knicks, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και κερδίζοντας επάξια μια θέση στο rotation της ομάδας. Και φέτος, με τις εμφανίσεις του στο Summer League δείχνει ότι παραμένει ένα πολύτιμο εργαλείο στην περιφέρεια της ΝΥ. 

ΠΑΙΚΤΗΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Marko Simonovic (13 pts – 5/6 FT, 4/5 2pts, 0/1 3pts – 5 Rebs – 1 Stl)

Ο Μαυροβούνιος F/C ξεκίνησε δυναμικά στο SL, κλέβοντας την παράσταση για το Chicago. Μπορεί να είχε και κάποιες «κακές» στιγμές, χάνοντας εύκολα καλάθια ή υποπίπτοντας σε λάθη (3), ωστόσο συνολικά η παρουσία του ήταν θετική και έδειξε ότι έχει τα προσόντα να κυνηγήσει μια θέση στο ΝΒΑ…

ΠΑΙΚΤΗΣ – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ: Grant Riller (2 pts – 1/9 2pts – 1 Reb – 1 Ast – 2 Tovs)

Ο 24χρονος combo guard ήταν ένα από τα «καλά κρυμμένα διαμάντια» της G League πέρυσι, καταφέρνοντας να φθάσει μέχρι το ΝΒΑ, στους Hornets, δείχνοντας ικανοποιητικά στοιχεία, ειδικά στην επίθεση. Ωστόσο, η παρουσία του στο πρώτο διήμερο του SL δεν ήταν ανάλογη και μετά τη μέτρια απόδοσή του στην πρεμιέρα, συνέχισε σε … χαμηλές πτήσεις!

GAMES’ REVIEW

NY vs INDIANA

Οι Knicks, με μπροστάρη τον Quickley, πήραν τη νίκη με 94 – 86, με τον Toppin για 2η σερί βραδιά να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Vildoza ξανά αγωνίστηκε ελάχιστα (μόλις 4’), λόγω της πρόσφατης συμμετοχής του στην Ολυμπιάδα, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν και η παρουσία του Wayne Selden Jr. (τροπαιούχος FIBA Europe Cup πέρυσι με την Ironi Ness-Ziona) με 9 πόντους (3/4 τρίποντα). Για την Indiana ξεχώρισε το δίδυμο Duane Washington Jr. και O’Shae Brissett με 23 και 22 πόντους αντίστοιχα. Να πούμε ότι για τους Pacers αγωνίστηκε και ο Keifer Sykes για 19’ με 2 πόντους.

NO vs CHICAGO

Εύκολη επικράτηση για τους Pelicans με πρωταγωνιστή το draft pick 1ου γύρου, Trey Murphy, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους με 6/9 τρίποντα! Με τη ΝΟ είδαμε τον Βραζιλιάνο Didi Louzada (πέρυσι μεταπήδησε από την NBL στο NBA), καθώς και τον combo forward Daulton Hommes (Cremona), ο οποίος μάλιστα εξασφάλισε ήδη 2-way συμβόλαιο! Το Chicago, εκτός από τον Simonovic, ευτύχησε να έχει τον Dotson σε καλή βραδιά με 16 πόντους (ήταν στο ρόστερ των Bulls την περσινή σεζόν). Ο Jerome Robinson, που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ερ. Αστέρα, αγωνίστηκε 21’ με 2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

DALLAS vs PHILADELPHIA

Οι Sixers είχαν για «βαρύ πυροβολικό», τον Tyrese Maxey (21 πόντοι), ο οποίος από πέρυσι είχε ρόλο στην ομάδα, καθώς και τους G Leaguers Rayjon Tucker (12 πόντοι) και Paul Reed (9 πόντοι), κερδίζοντας εύκολα με 73 – 95. Με την Philly είδαμε και τους Filip Petrusev (5 πόντοι και 4 ριμπάουντ σε 19’), Lamar Peters, που πέρυσι ήταν σε KK Mega και Bursaspor.

Στο Dallas, ο Tyrell Terry με 22 πόντους (3/6 τρίποντα), 3 ασίστ και 3 κλεψίματα έδειξε ότι μπορεί να έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας, με συμπληρωματικό ρόλο στο back court, ενώ και ο undrafted rookie (στα 24 του) Καναδο-Νιγηριανός, Eugene Omoruyi, απόφοιτος του Oregon, είχε καλή παρουσία με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ και παρά την ηλικία του, διαθέτει αξιόλογη πρώτη ύλη.  

BROOKLYN vs MEMPHIS

Στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στο φετινό SL, οι Grizzlies επικράτησαν με 84 – 91, έχοντας για πρωταγωνιστές τον Desmond Bane (32 πόντοι) και τον Γάλλο Killian Tillie, ο οποίος ήταν «καυτός» έξω από τα 7.25 με 6/10 τρίποντα! Στο Brooklyn είχαμε τον άλλοτε συμπαίκτη του Tyson Carter στο MSU, Quinndary Weatherspoon, να «κλέβει τις εντυπώσεις» με 15 πόντους. Ο τελευταίος αγωνίστηκε στο San Antonio πέρυσι, κυρίως σε garbage time, αλλά εκτιμώ ότι είναι ένας SG, ο οποίος μπορεί να διαπρέψει στην Ευρώπη. Κάτι που ίσως συμβεί με τον Kaiser Gates (6 πόντοι με 2/3 τρίποντα), ένα 3-4άρι με καλό σουτ, ο οποίος είναι στο SL roster των Nets και φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ulm για τη νέα σεζόν...

CHARLOTTE vs SACRAMENTO

2η ήττα για τους Hornets στο SL, παρά την καλή εμφάνιση του Kulboka με 13 πόντους (3/7 τρίποντα), ο οποίος έδειξε να «ξεψαρώνει». Ο LiAngelo Ball είχε ξανά all around παρουσία με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα και παρόλο που δεν έχει το ταλέντο και ποιότητα των αδελφών του, φαίνεται αρκετά συγκροτημένος. Ο rookie Bouknight, αυτήν τη φορά ήταν άστοχος με 1/5 τρίποντα, ενώ από το Sacramento πρώτος σκόρερ ήταν ο Jahmius Ramsey με 22 πόντους. Ωστόσο το μεγάλο κέρδος ήταν ο forward Louis King (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ) και ο σκληροτράχηλος center Chimezie Metu (16 πόντοι και 4 ριμπάουντ), οι οποίοι αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό ίσως βρουν θέση στους Kings.

SAN ANTONIO vs MINNESOTA

Σε ένα από τα ντέρμπι της βραδιάς, οι Timberwolves πήραν δύσκολη νίκη με 89 – 91. Σε αυτό το παιχνίδι θα επικεντρωθώ σε παίκτες, που μπορούν να έχουν αξιόλογη καριέρα στο μέλλον στην Ευρώπη, όπως ο SG Jared Brownridge (8 πόντοι σε 11’ με 2/4 τρίποντα) της Minnesota και ο super scorer των Spurs Malik Newman (6 πόντοι σε 11’), ο οποίος πέρυσι στην Bursaspor δεν έδειξε το πλούσιο ταλέντο του, αλλά είναι guard με μεγάλη προοπτική, αρκεί να «τα βρει με τον εαυτό του»… 

ORLANDO vs GS

Άλλο ένα παιχνίδι – ντέρμπι, που κρίθηκε με το ίδιο σκορ, καθώς οι Magic νίκησαν με 91 – 89. Ο rookie Jalen Suggs (νούμερο 5 του φετινού draft) έδειξε την κλάση του, δικαιώνοντας τις προσδοκίες, με 24 πόντους (9/22 σουτ), 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα. 

 

Άξιοι συμπαραστάτες του ο Ignas Brazdeikis με 12 πόντους  και 4 ριμπάουντ και ο γνωστός μας Janis Timma, ο οποίος αγωνίστηκε για 16’, «μετρώντας» 11 πόντους (3/5 τρίποντα) και 6 ριμπάουντ, σε μια απρόσμενα καλή εμφάνιση! Οι Warriors είχαν να αντιπαραβάλουν το δικό τους … wonderkid, Jonathan Kuminga (16 πόντοι με 0/4 τρίποντα και 6 ριμπάουντ), ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία του Cameron Oliver, ο οποίος σε 15’ είχε 9 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο sharpshooter Kyle Guy (ακούγεται για τη Real) «μέτρησε» 15 πόντους με 3/7 τρίποντα σε 17’.

LA CLIPPERS vs MILWAUKEE

Οι πρωταθλητές Bucks κατεβάζουν ένα ρόστερ – cheat, για τα δεδομένα του SL, με παίκτες όπως οι Nwora (30 πόντοι, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ) και Diakite (13 πόντοι). Παρόλα αυτά η νίκη επί των Clippers (78 – 81) δεν ήταν εύκολη και χρειάστηκε η συνδρομή ρολίστων όπως ο SG Theo Pinson (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ) για να φθάσουν σε αυτή. Συγκρατήστε το όνομα του πρώην NY-er, καθώς αν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό ένας SF με καλό μακρινό σουτ, εκείνος διαθέτει τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα (iso, χειρισμό, άμυνα). Από τους Clippers ξεχώρισε ο 20χρονος Jay Scrubb με 24 πόντους, ενώ για λίγο αγωνίστηκαν οι Jordan Ford (Περιστέρι) και Isaiah Hicks (Seoul Samsung Thunders).  

PHOENIX vs UTAH

Το 2ο παιχνίδι των Suns στο SL κρίθηκε και αυτό σε χαμηλό σκορ (ήττα με 57 – 63). Ο Ty-Shon Alexander, ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας ήταν και 1ος σκόρερ με 16 πόντους. Αντίθετα, ο Jaleen Smith αυτήν τη φορά ήταν μέτριος, με μόλις 2 πόντους (1/7 σουτ), 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 22’. Ο Michael Frazier έδειξε σημάδια βελτίωσης με 7 πόντους (1/3 τρίποντα), ενώ για 8’ πάτησε παρκέ και ο Alpha Diallo, ο οποίος ψάχνει την επόμενη ομάδα του, χωρίς να σκοράρει.

Και η Utah, με τη σειρά της, δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο. Παίκτες όπως οι σουτέρ Malachi Richardson (πρόπερσι ήταν σε Holon και Cremona) και Dakota Mathias ήταν άστοχοι από τα 7.25 με 2/9 τρίποντα συνολικά. Καλύτερος ήταν ο Trent Forrest (με λίγες συμμετοχές πέρυσι στο ΝΒΑ με τους Jazz), με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.