Skip to main content

Πανιώνιος – Ανανέωσε και ο Αντωνάκης

Μετά τον Γιάννη Σαχπατζίδη και ο Τάσος Αντωνάκης θα συνεχίσει να φορά την κυανέρυθρη φανέλα, ενόψει της συμμετοχής του Πανιωνίου στην Elite League, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα φόργουορντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ο Τάσος Αντωνάκης θα συνεχίσουν την κοινή τους διαδρομή και κατά τη νέα σεζόν στο δύσκολο κι απαιτητικό πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Τάσος Αντωνάκης γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1992 κι έχει ύψος 2,05μ.

Αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΑΕΚ, Παγκράτι (δύο θητείες), Ηλυσιακό, Απόλλωνα Πάτρας (επίσης δύο θητείες), Εθνικό Πειραιά, Κόροιβο Αμαλιάδας, Χαρίλαο Τρικούπη και Τρίτωνα.

Τη σεζόν 2019-2020 πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Το ίδιο και την περίοδο 2020-2021 με τον Απόλλωνα Πάτρας ενώ τη σεζόν 2021-2022 έφτασε με τον Τρίτωνα στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου κόντρα στο Ψυχικό.

Το καλοκαίρι του 2002 εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και στο τέλος της περιόδου πανηγύρισε την κατάκτηση του UNICEF TROPHY και του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Στο δρόμο προς το πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους- 6,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε 25 αγώνες και σε περίπου 26 λεπτά συμμετοχής. Στο θεσμό του Κυπέλλου είχε 7,7 πόντους- 6,8 ριμπάουντ- 4,2 ασίστ σε περίπου 32 λεπτά συμμετοχής.

Ο Τάσος Αντωνάκης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή για εμένα το ότι θα φοράω και του χρόνου τη φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Η ομάδα βγάζει τρομερή υγεία. Είμαστε οικογένεια κι αυτό το βλέπουν όλοι, πολύ δε περισσότερο εμείς που το βιώνουμε καθημερινά. Ελπίζω κι από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και στη νέα χρονιά και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας»