Skip to main content

Ρεμεντέλας: «Το δικό μου όραμα δεν περιορίζεται σε έναν προβιβασμό, οραματίστηκα κάτι πολύ μεγαλύτερο»

Ο προπονητής του Ψυχικού, Γιώργος Ρεμεντέλας έκανε μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που την υποστήριξε στο Final 4 της Elite League και να υπογραμμίσει τους στόχους της για αυτήν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ψυχικού:

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας,
με αφορμή την πολυάριθμη και συγκλονιστική παρουσία σας στο f4, σε ένα γήπεδο μακριά από την φυσική μας έδρα, και με σκοπό να ενισχύσετε την προσπάθεια μας σε έναν αγώνα που θα μας εξασφάλιζε την άνοδο στην basket league, θα ήθελα να σας εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για αυτό.
Είναι συγκινητικό να βλέπεις έναν πρωτόγνωρο για τα δεδομένα μας ξεσηκωμό ανθρώπων από το προάστιο μας, με αγνό σκοπό, για υποστήριξη με κόσμιο πάντα τρόπο, τέτοιον που προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού, αγωνιστικού και μη, παράδειγμα προς μίμηση.
Εργάζομαι και βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας απο το 2003, και είναι εδώ και 20 χρόνια το δεύτερο μου σπίτι, η δεύτερη μου οικογένεια.
Με πίστη, όραμα, σκληρή καθημερινή δουλειά, αλλά κυρίως με την αμέριστη συμπαράσταση της εκάστοτε διοίκησης, καταφέραμε να φέρουμε αυτό το σωματείο ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας, εισπράττοντας σεβασμό και εύσημα πανελλαδικά, ειδικά τα χρόνια που αγωνιζόμαστε στην Α2 κατηγορία , η οποία πλέον ονομάζεται elite league.
Πέρσυ κερδίσαμε πανάξια την άνοδο, αλλά λόγω στενών χρονικών περιθωρίων δεν καταφέραμε να υποστηρίξουμε την συμμετοχή μας στην Α1, με τον τρόπο που εμείς θέλουμε και έχει κύριο άξονα την υγεία και την αξιοπρέπεια.
Τη φετινή σεζόν , όντας πλέον πιο έτοιμοι για την υλοποίηση μιας ενδεχόμενης ανόδου, φτάσαμε ξανά μια ανάσα από αυτήν, αλλά δυστυχώς για 2 πόντους και προδομένοι από έναν τομέα στον οποίο καθόλη τη σεζόν είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο, χάσαμε από τον άξιο αντίπαλο μας , την ομάδα του Τρίτωνα, τον οποίο αντίστοιχα είχαμε κερδίσει στο ιστορικό παιχνίδι της 1/6/22, και το οποίο μας έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστούμε στην ανώτατη κατηγορία της Ελλάδας.
Στον απόηχο της φετινής προσπάθειας , θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας και να ευχηθώ αλλά και να καλέσω να συνεχίσετε να το κάνετε σε βάθος χρόνου, για μια ομάδα που κάνει υπερήφανη την πόλη μας σε πανελλήνιο επίπεδο .
Το δικό μου όραμα δεν περιορίζεται σε έναν προβιβασμό, μια κυνική άνοδο απλώς για τον τίτλο.
Οραματίστηκα κάτι πολύ μεγαλύτερο μέσα από αυτό.
Την αφορμή για δημιουργία ενός κλειστού γηπέδου αντάξιου της ιστορίας μας, και της θέσης μας στο ελληνικό μπάσκετ, ικανό να υποστηρίξει τη συμμετοχή μας στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και ικανό κυρίως να φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά-φιλους-αθλητες-οπαδους του μπάσκετ και της αγαπημένης μου ΑΕΨ.
Να τα φιλοξενεί σε καθημερινή βάση σε ένα κλειστό γυμναστήριο με μεγάλη χωρητικότητα και εξοπλισμό , για να αναπτύξουν με τον καλύτερο δυνατο τρόπο τις δεξιότητες τους, αλλά κυρίως να καρπωθούν τα οφέλη του αγωνιστικού αθλητισμού, τα οποία θα γίνουν εφόδια για όλη τους τη ζωή.
Παιδια που παράλληλα με την εκπαίδευση τους στο άθλημα θα παρακολουθούν και την ομάδα της πόλης τους, απέναντι στις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας , και όντας υπερήφανοι για αυτήν.
Σκέφτηκα και ονειρεύτηκα μια ομάδα η οποία αγωνιζόμενη στην μεγάλη κατηγορία,θα συσπειρώσει όλον τον φίλαθλο κόσμο του ενιαίου δήμου μας, ο οποίος θα δίνει βροντερό παρόν και θα αγαπήσει την ομάδα μας και θα την καταστήσει μια δύναμη του ελληνικού μπάσκετ.
Θέλησα να δημιουργήσουμε ιστορία, και όχι να εισπράξουμε απλά εύσημα για μια ακόμα επιτυχία.
Η πικρία μου για την μη επίτευξη αυτού του στόχου φέτος, όντας (υποκειμενικά μιλώντας) η καλύτερη ομάδα ,είναι μεγάλη.
Ελπίζω στο μέλλον να γίνει πραγματικότητα αυτό το όραμα μου για τον συλλογο μας που από ομάδα τοπικών πρωταθλημάτων σε λίγα χρόνια έγινε μεγάλη και αξιοσέβαστη.
Το πρώτο βήμα έγινε πριν λίγα χρόνια. Με την άνοδο μας στην Α2 εθν. κατηγορία και την αύξηση του αριθμού των παιδιών στην ακαδημία μας από 80 τότε σε 220 σήμερα.
Εύχομαι να βρεθεί ο δρόμος κάποια στιγμή γι'αυτό που αξίζει στην λατρεμένη μου ΑΕΨ.
Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Γιώργος Ρεμεντελας.
Προπονητής ΑΕΨ.