Skip to main content

Elite League Final Four– Οι οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του Final Four της Elite League, από το οποίο θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα πάρουν την άνοδο για την Basket League, οδεύει προς την ολοκλήρωση της και η ΕΟΚ, με ανακοίνωση της, ενημερώνει όσους θέλουν να βρεθούν στις εξέδρες του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Το Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν φιλοξενείται στο ΟΚΑΛ το διήμερο 27 και 28 Μαϊου. Μαρούσι, Πανερυθραϊκός, Τρίτων και Ψυχικό διεκδικούν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Basket League, αλλά και τον τίτλο!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού στις 14:30. Η είσοδος στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Λιοσίων θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια, προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις.

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται έλεγχοι για προσκλήσεις/εισιτήρια, όσο και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι.

Οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.